17.09.2012 | 19:52 | Kategori: The Love Game

The Love Game - Del 7

"Photoshoot. Og de ville bli med ut i LA." Dere bestilte hver deres kaffe før dere gikk videre. Siden det var fint vær var det garantert fint å gå.

_________________

 

*Ditt Navn's POV*

Dere gikk i en av de mindre parkene i LA. Harry løp bort til et piknikbord, så det ble til at dere satte dere der. "Så, dere er virkelig i LA?" Det virket ikke som Hege virkelig forstod hva som skjedde enda. "Ja, vi skal ha konsert her i morgen." Liam nikket til kommentaren til Zayn. "Skal dere reise igjen etter konserten da, eller?" Hege la til et ekstra trist uttrykk. "Nei, siden det er siste konserten skal vi ha en liten ferie her," svarte Harry fort. "Også skal damene til Liam, Zayn og Louis komme over," fortsatte Niall. "Og, ikke glem hun som Harry driver på med da!" Hylte Louis. "Kjeften på deg! Jeg driver ikke på med henne. Vi er bare venner." Harry rødmet sterkt.

*Harry's POV*

Jeg tittet bort på *Ditt Navn* for å se hvordan hun hadde reagert. Hun virket som den type jente jeg faktisk kunne forelske meg i skikkelig. Om jeg bare kunne bli bedre kjent med henne. "Ehm, *Ditt Navn*?" Hun så bort på meg. "Blir du med bort å kjøpe is?" Jeg smilte skjevt til henne. Hun nikket. "Skal jeg bli med, eller?" Louis var på veg til å reise seg opp. "Neida, vi klarer nok dette alene." Jeg sendte Louis et stygt blikk før vi gikk. 

 

Mer? 15 kommentarer? c:


10.09.2012 | 20:12 | Kategori: The Love Game

The Love Game - Del 6

Før han svarte kom Niall og Louis bort til dere. Harry tok noen steg unna deg. "Kan vi bli med eller?" Louis ga deg et av sine mest skjarmerende smil.

__________________

 

*Ditt Navn's POV*

"Vi kunne godt trengt en guide," fortsatte Niall. Liam kom også bort, etterfulgt av Zayn. Hvordan kunne du si nei til dem? "Ja, hvis dere klarer å holde følge så", svarte du ertende. Liam stakk inn og sa ifra, og så gikk dere ut av bygget. "Hvor skal vi?" Zayn kom opp på siden av deg. "Hege ville vi skulle møtes på Starbucks." Det tok rundt fem minutter før dere var framme. Hege hadde funnet et bord allerede. "Hei!" Du gikk bort og ga henne en klem. "Dette er forresten Harry, Liam, Louis." "One Direction!" Du måtte le. "Ja, på den enkle måten; One Direction." Hun måpte. "Hvordan?" Skulle nesten trodd at hun hadde fått dem i gave sånn som hun reagerte. "Photoshoot. Og de ville bli med ut i LA." Dere bestilte hver deres kaffe før dere gikk videre. Siden det var fint vær var det garantert fint å gå. 

 

 

Sorry for lite blogging, og for at det ble en kort del. Skal prøve å skjerpe meg c:

 

 


04.09.2012 | 22:23 | Kategori: The Love Game

The Love Game - Del 5

Du hoppet unda av sjokk. "Zayn!" Han stod noen meter unna deg med et bredt smil om munnen. "Bare vent.." sa du mystisk i det du gjorde siste finishen på krøllene til Harry.

____________________

 

*Ditt Navn's POV*

Guttene stilte seg opp foran kameraet. Aldri hadde du sett noen med så mye energi på en photoshoot. Men sånn du hadde fortsått det, var ikke disse guttene av det rolige slaget. Midt i shooten ringte mobilen din. Du unnskyldte deg før du gikk inn på kontoret. Det siste du så av guttene var det nysgjerrige blikket til Harry. "*Ditt Navn*?" Du hørte stemmen til bestevenninnen din, Hege, i den andre enden. "Hei!" svarte du. "Har du tid til å møtes etterpå?" Du sjekket fort kalenderen til moren din. One Direction guttene var de siste. Dette var tydeligvis en rolig dag. "Ja, når og hvor?"


 

Du gikk tilbake til de andre. Moren din var fortsatt like oppslukt i å ta bilder. Harry fikk et bredt smil i ansiktet når han la merke til at du var i rommet igjen. "Hvor lenge skal vi holde på?" Moren din så bort på deg. "Hvordan det?" Du fikset litt på håret ditt. "Hege lurte på om vi kunne møtes." Moren din nikket fort. "Ja ja, selvfølgelig!" Du hentet jakka di. "Hvor skal du?" Du kjente pusten til Harry i nakken. "Møte ei venninne." Du snudde deg rolig. Han stod enda nærmere enn du trodde. Før han svarte kom Niall og Louis bort til dere. Harry tok noen steg unna deg. "Kan vi bli med eller?" Louis ga deg et av sine mest skjarmerende smil.

 

Mer?


hits