28.10.2012 | 11:30 | Kategori: The Love Game

The Love Game - Del 12

"Det virket ikke sånn når du ga henne nummeret ditt før i dag. Og forresten, hun er min." Han styrtet ut av rommet uten å si noe mer.
____________________

 

 

*Harry's POV*
Jeg stormet ut av rommet, bort fra Zayn. Niall, som satt å så på tv'en, stirret på meg. "Hva er det, Harry?" Jeg ristet på hodet før jeg tok på meg jakke og sko. "Hvor skal du?" Niall kom bort til meg. "Hvor som helst, bare ikke her!" Jeg slengte igjen døra i ansiktet hans. Jeg burde ikke gjort det, Niall hadde tross alt ikke noe med dette å gjøre. Han hadde nok ikke lagt merke til hva som hadde skjedd, siden han var så opptatt av Hege. Det var fullt av folk ute på gata.
I forsøket på å finne en benk å sitte på, klarte jeg å gå meg bort. "Hvor er jeg nå?" Jeg pratet til meg selv mens jeg desperat prøvde å finne veien tilbake til hotellet. I det jeg snudde meg rundt for å se den andre veien, dunket jeg inn i en person. "Unnskyld!" Jeg hjalp jenta opp. "Harry?" Først nå så jeg hvem det var. "*Ditt Navn*?" Hun nikket. "Og hva bringer deg til denne delen av byen? Og alene?"
 

 


*Zayn's POV*
Harrys ord sirklet i hodet mitt. "Det virket ikke sånn når du ga henne nummeret ditt før i dag." Jeg kunne se ansiktet hennes for meg. *Ditt Navn* hadde virkelig fått meg til å småglemme Perrie. Jeg lente hodet på hånda. "Faen.." Nå visste jeg hva jeg måtte gjøre, det var absolutt ingen tvil. Det var det eneste rette.

 


08.10.2012 | 21:11 | Kategori: The Love Game

The Love Game - Del 11

"Hey! *Ditt Navn*?" Jeg spurtet etter dem. "Her, så kan du sende meg en melding hvis du ikke er opptatt i morgen." Jeg blunket til henne før jeg gikk tilbake til guttene.

_____________________

 

 

*Ditt Navn's POV*
Du stirret ned på lappen du hadde i hånda. "Jeg tror Zayn liker deg!" ertet Hege. "Zayn har dame. Jeg tror hun het Perrie eller noe.." svarte du fort. "Harry er kanskje mer din type uansett." Hun blunket til deg. Du stoppet opp i noen sekunder før du fortet deg etter henne. "Hva mener du med det?" Hun lo en trillende latter. "Det er så tydelig som det kan bli! Han ville stikke fordi han ble sjalu, ikke fordi han ble dårlig." Du ristet  bestemt på hodet. "Nei, gi deg 'a! Han driver jo på med noen han også. Niall er den eneste av dem som er hundre prosent ledig." Du gliste til henne. "Men ikke så mye lenger, tror jeg." Hege måpte. "Hva sa du?" Du klarte ikke holde tilbake et fnis. "Dert er så tydelig at dere liker hverandre allerde." Istedet for å protestere bare smilte hun tilbake.

 

*Zayn's POV*
"Hva er det du driver med?" hvisket Harry i øret mitt. "Hva er det du prater om?" Han hevet det ene øyenbrynet. "*Ditt Navn* så klart. Er ikke du sammen med P?" Det var som om noen stakk meg med en kniv. *Ditt Navn* hadde nesten fått meg til å glemme Perrie. Jeg ristet på hodet. "Jo, jeg er sammen med Perrie. *Ditt Navn* betyr ingenting." Harry virket ikke helt overbevist. "Det virket ikke sånn når du ga henne nummeret ditt før i dag. Og forresten, hun er min." Han styrtet ut av rommet uten å si noe mer.

 

Mer? 10 kommentarer?


06.10.2012 | 19:11 | Kategori: The Love Game

The Love Game - Del 10

"Ikke gå enda da." Hun rettet blikekt sitt på meg. "Jeg føler meg ikke helt frisk," svarte jeg fort. Hun trakk på skuldrene før hun sa ha det til Nate og gjengen hans. "Da kan Hege og jeg følge dere, da."

___________________

 

 

*Ditt Navn's POV*
Harry sendte Nate et stygt blikk før vi gikk. "Harry?" Du pirket han forsiktig på skulderen. "Er alt ok, eller?" Han ristet på hodet. "Det er ingenting, jeg er bare ikke helt frisk." Du nikket istedet for å blande deg enda mer. Du jogget fram til Zayn. "Er alt ok med Harry eller?" Zayn trakk på skuldrene. "Vet ikke helt. Han virker egentlig litt sint." Zayn og du fortsatte å prate helt til dere stod utenfor hotellet der guttene skulle bo. Det var ikke en gang to kvartaler fra der du bodde. "Kanskje vi kan finne på noe i morgen også?" Zayn snudde seg mot deg. "Ja, det hadde vært koselig." Du likte virkelig guttene og kunne godt tenkt deg å bli bedre kjent med dem.

 

 

 

*Zayn's POV*
Jeg ga *Ditt Navn* en kos. "Hege! Kommer du?" ropte hun mot resten av gjengen. En mild bris tok tak i håret til *Ditt Navn*. Hun snudde seg mot meg igjen. Hun hadde verdens fineste øyne. Jeg sukket. De andre begynte å gå litt fortere. "Ha det da, gutter," Hege vinket til oss. "Glemte du meg?" Niall gikk bort til hun og fikk en kos. De hadde pratet ekstremt mye hele dagen, og det virket som de fant tonen. Hege og *Ditt Navn* fortsatte bortover mot der *Ditt Navn* bodde. "Hey! *Ditt Navn*?" Jeg spurtet etter dem. "Her, så kan du sende meg en melding hvis du ikke er opptatt i morgen." Jeg blunket til henne før jeg gikk tilbake til guttene.

Mer? 15 kommentarer?
Takk til dere som deler og forteller andre Directioners om bloggen (: Betyr mye!


03.10.2012 | 22:47 | Kategori: The Love Game

The Love Game - Del 9

"Hege?" Hege som ikke hadde fulgt med før nå, slo blikket opp. "Dette er Nate, fra fornøyelsesparken." Hege måpte. "Wow! Jeg trodde hun fant deg opp."

________________

 

 

*Ditt Navn's POV*
"Takk for den, Hege!" Du dyttet forsiktig til henne. "Og dette er Luke forresten." Nate pekte på den ene av de tre andre guttene. "Det var han du fortalte meg om, ikke sant?" Nate nikket. Louis kremtet og la armen sin rundt deg. "Skal du ikke presentere oss da?" Du vendte deg mot resten. "Zayn, Niall, Louis, Liam og Harry." Blikket ditt stoppet på Harry for du snudde deg mot Nate og Luke igjen. "Ja, resten av gjengen heter Jay, Mike og Ashton." Han pekte på de etter tur, akkurat som du hadde gjort. Det var ikke vanskelig å se forskjell på de. Nate med det halvlange brune håret og de grønne øynene. Luke med sine klare, blå øyne og det blonde håret. Når du tenkte over det, lignet det litt på Niall sitt, bare annerledes stylet. Jay var den enkleste å holde styr på. Han hadde blondt hår med turkis pannlugg. Vanligvis var du ikke så fan av sterke hårfarger, men Jay kledde det virkelig. Mike hadde fregner, brunt/ginger hår og grønne øyne. Til sist var det Ashton med en type dirtyblond farge du aldri hadde sett før. De blå øynene hans nærmest lyste.

 

*Harry's POV*
Jeg tok et hardt tak i mobilen min. Sjalusien hadde allerede tatt overhånd og jeg hadde ikke kjent henne en hel dag en gang. "Jeg tror jeg stikker, jeg." Du andre guttene nikket enige. "Kanskje på tide å komme oss tilbake." *Ditt Navn* snudde seg fort og så bedende på oss. "Ikke gå enda da." Hun rettet blikekt sitt på meg. "Jeg føler meg ikke helt frisk," svarte jeg fort. Hun trakk på skuldrene før hun sa ha det til Nate og gjengen hans. "Da kan Hege og jeg følge dere, da."

 

Mer? 10 kommentarer? 

 

Har dessverre ikke tid til å skrive lengre deler. Noen ganger blir de lengre enn dette, men denne typen innlegg er "normalen".


03.10.2012 | 20:39 | Kategori: The Love Game

The Love Game - Del 8

"Skal jeg bli med, eller?" Louis var på veg til å reise seg opp. "Neida, vi klarer nok dette alene." Jeg sendte Louis et stygt blikk før vi gikk. 

___________________

 

 

*Ditt Navn's POV*
Harry gikk litt foran deg. "Burde vi ikke spørre de andre hva slags is de vil ha?" Han ristet på hodet. "Eller, kanskje Hege, men guttene har faste smaker." Han blendet deg nesten med det fantastiske smilet sitt. "Hege liker kun sjokoladeis, så trenger ikke spørre." Du stod noen meter unna Harry mens han bestilte. "*Ditt Navn*?" Du fulgt med på noen gutter som skatet borte på rampa. "Huh?" svarte du fraværende. Du synes den ene av guttene virket ganske kjent. "Bærer du noen av disse?" Du snudde deg akkurat i det den ene gutten vinket til deg. "Ja, pass 'em over!" Dere gikk bort til de andre som ventet utålmodige. "Endelig!" Niall kom løpende mot dere og tok imot isen sin. "Dette er seriøst den beste isen noen gang!"

 

*Harry's POV*
Niall fulgte fornøyd etter oss. *Ditt Navn* snudde seg mot han og smilte stort. Jeg prøvde å ikke stirre for mye. Hvordan skulle ting bli når Lilly kom? Jeg delte ut de isene jeg holdt før jeg satte meg på fanget til Louis. *Ditt Navn* skulle til å sette seg ned ved siden av oss, i det noen ropte på henne. "*Ditt Navn*!" Hun tittet opp på guttene som kom mot oss. "Hei, Nate." Hun gikk bort til han og ga han en klem. "Lenge siden sist." Hun nikket enig. "Alt for lenge." Hun snudde seg mot oss igjen. "Hege?" Hege som ikke hadde fulgt med før nå, slo blikket opp. "Dette er Nate, fra fornøyelsesparken." Hege måpte. "Wow! Jeg trodde hun fant deg opp."

 

Mer? 10 kommentarer?


hits