23.12.2012 | 20:23 | Kategori: The Love Game

The Love Game - Del 55 (Siste Del)

"HVA FAEN SKJER HER?" *Ditt Navn* spratt opp fra senga. Hun var fortsatt fullt påkledd. Kanskje de bare hadde sovnet. Jeg fikk bort tanken. "Jeg kan forklare."

__________________

 

 

*Ditt Navn's POV*
Du dro med deg Harry ut i stua, Justin lå fortsatt i senga. Det virket som Harry var i sjokk. Han satte seg ned litt unna deg. "Vel, egentlig er det vel du som burde forklare. Justin kom over på grunn av bildene," du stoppet og prøvde å holde tårene tilbake. Du svelget hardt. "Ehm.. Jo.. Også sovna jeg i senga. Jeg vet ikke hvorfor han fortsatt var der når jeg våkna, men det skjedde ingenting." Harry bare satt der. Hadde han ikke hørt deg? Justin kom inn i rommet. "Jeg stikker nå jeg.." Han forlot leiligheten uten å si noe mer.
"Managementet bestemte at jeg skulle gå med Lilly. Jeg valgte det ikke selv. Jeg burde ikke løyet, men jeg klarte bare ikke si det." Han la hånda si på låret ditt. "Kysset skjedde kun fordi hun kastet seg over meg. Det høres ut som en dårlig unnskyldning, men det er sant." Harry ventet på reaksjonen din, men du visste ikke helt hvordan du skulle reagere.

 

*Harry's POV*
*Ditt Navn* reagerte ikke i det hele tatt. "Hva er det?" Jeg satte meg litt nærmere henne. "Ingenting, jeg vet bare ikke helt hva jeg skal si.." Hun så rett på meg, men det virket ikke som hun var helt tilstede. "Sikker?" Hun nikket. "Eller nei, det er faktisk noe. Jeg orker ikke alt dette lenger!" Ordene hennes overrasket meg. "Det er bare drama hele tiden. Det er ikke et sånn forhold jeg vil ha, Harry." Øynene hennes fyltes av tårer. "Hva mener du?" Jeg klarte ikke helt å følge med. "Lilly, managementet, guttene, alt!" En tåre trillet nedover kinnet hennes, og jeg prøvde å tørke den bort. Hun vred seg litt unna. "Harry, jeg tror det er best du går. "Hva?" Hun reiste seg opp. "Slår du opp med meg?" Jeg reiste meg sakte. "Ja.." Hun klarte ikke se på meg en gang. Men hvis det var det hun ville så..

 

 

*En uke senere*


*Ditt Navn's POV*
Det banket på døra. Du hadde akkurat fått satt tallerkenen med frokosten din på bordet. Siden du hadde slått opp med Harry, hadde du ikke vært utenfor døren. Hege hadde kommet innom nå og da, men ingen andre. Du hadde på en måte håpet at Harry ville komme, prøve å få deg tilbake, men det var ikke noe som kom til å skje.
Du åpnet døra, og ble mødt av et dusin røde roser. "Hva ..?" Du plukket opp bukketen. Midt i mellom blomstene var det et kort. Du leste det høyt for deg selv. *Jeg ville aldri at det skulle bli som dette.. Elsker deg uansett hva! Reiser tilbake til UK i dag... Kommer til å savne deg. Harry xx* Var det Harry som hadde vært her? Bare få minutter siden? Du løp uten døren, både uten sko og uten å låse døra. Så fort du kom ut på gata så du deg omkring. Du skimtet krøllene til Harry i det han satte seg inn i en bil. "HARRY!" Du begynte å løpe mot han, men bilen var allerede borte. Du hadde mistet den eneste gutten du noensinne hadde elsket, og du hadde innsett det for sent.

 

Siste delen av story'en. Kommenter gjerne under hvem dere vil ha neste fanfic om. (NY om en av guttene, eller FORTSETTELSE av en av fanficene)... (: Tviler på at det blir ny eller fortsettelse av Harry, siden jeg nettopp skrev en (;
Valgte en litt annen slutt fordi de er lettere å skrive videre på. OG JA, jeg skal skrive videre på denne (vet ikke når), mye fordi jeg ikke hadde inspo til denne lenger. 


23.12.2012 | 19:34 | Kategori: The Love Game

The Love Game - Del 54

Mobilen min dirret. Like etter at Lilly hadde trekt seg litt unna, sjekket jeg den. *Hva faen er det som skjer? Bildene er på tv...* Hun visste det allerede... 

___________________

 

 

*Ditt Navn's POV*
Klokken slo syv. Du gikk å la deg i senga. Harry måtte du snakke med siden. Akkruat nå orket du ikke tenke mer på det. Det var tomt for tårer. Ikke rart når du hadde gråtet i flere timer. Den varme dyna var akkurat det du trengte. Det å kunne ligge under dyna i timesvis uten at noen kom for å forstyrre. Det var jo faktisk en positiv ting ved at du var mye hjemme.
Akkurat i det du fant en behagelig stilling, ringte det på. "Typisk," mumlet du da du gikk for å åpne. Døren gled opp, og du stirret inn i øynene til noen du ikke forventet å se. Ikke her, og ikke nå. "Justin!" Han  smilte søtt til deg. "Jeg trodde du skulle være med gutta på den festen jeg, men så bildene. Tenkte du var her da." Han gikk forbi deg. "Ehm.. ja.. Det ja." Justin snudde seg. "Sa jeg noe galt?" Du ristet på hodet. "Nei, men Harry gikk dit med Lilly i stedet." Det såret deg å si setningen høyt. Tårer du egentlig ikke hadde igjen presset seg frem. "*Ditt Navn*, jeg er virkelig lei for det!" Justin la armene sine rundt deg.

 

 

*Harry's POV*
Døra var åpen, så jeg gikk rett inn. *Ditt Navn* hadde ikke hatt noe problem med det før. Det var helt stille i leiligheten. Moren hennes var vel på jobb, og hun sov sikkert. Jeg bestemte meg for å sette meg ned i stua og vente litt. Etter bare tre minutter klarte jeg ikke mer.. Jeg måtte snakke med henne! Så stille jeg kunne, listet jeg meg inn på soverommet hennes. Så fort jeg så henne stoppet jeg. Jeg hadde rett i at hun sov, men hun var ikke alene. Det må ha vært ett eller annet som ga lyd fra seg, fordi personen som sov ved siden av henne satte seg opp. "JUSTIN?!!" Det var nesten så jeg så helt rødt. "HVA FAEN SKJER HER?" *Ditt Navn* spratt opp fra senga. Hun var fortsatt fullt påkledd. Kanskje de bare hadde sovnet. Jeg fikk bort tanken. "Jeg kan forklare."

 

Mer?


23.12.2012 | 19:34 | Kategori: The Love Game

The Love Game - Del 53

Tårene trillet nedover ansiktet ditt. "Faen!" Du dunket hodet i sofaen og la en pute over ansiktet. Det eneste som fristet akkurat nå, var å dø.

__________________

 

 

*Ditt Navn's POV*
En halvtime etter at du hadde fått meldingen fra Hege slo du på TV-en og byttet til kanal 6. Du ble sjokkert over det du så. det var en slags gossip-kanal. Bilder fra ankomsten til festen. Harry hadde et godt tak rundt Lilly, og kysset henne på enkelte av bildene. Var det virkelig sånn det skulle bli mellom dere? Tårene strømmet på igjen. Harry hadde ikke virket som den typen. Typen som kastet deg til sides så fort noe bedre kom hans vei. Du dro frem mobilen din og bladde nedover kontaktlisten. Da du kom til nummeret hans stoppet du. Hvor patetisk var ikke det? Skulle du liksom slette nummeret hans uten å ha pratet med han om saken? Du la mobilen ned på bordet, men tok den fort opp igjen. *Hva faen er det som skjer? Bildene er på tv...* Du klikket send før du fikk tenkt på det enda en gang.

 

 

*Harry's POV*
Jeg faket et smil i det vi nærmet oss festen. Nå var det på tide å ta på seg "masken". Resten av gjengen virket som var i strålende humør. Jeg trakk pusten dypt inn. Hvorfor måtte alt dette skje? Hvorfor nå? Lilly satt nesten oppå meg. Akkurat som før. Bilen stoppet, og vi gikk ut. Det var fullt av både kjendiser og paparazzier der. Fuck. Det var ihvertfall ikke tvil om at *Ditt Navn* kom til å få se dette. Eller, kanskje hun ikke kom til å se det. Hun pleide jo ikke følge med på gossip. Vi gikk mot inngangen til bygget. Jeg tok et godt tak rundt Lilly. Hun hadde tydligvis bestemt seg for å spille rollen helt ut. Hun stoppet opp og kysset meg. Jeg ville trekke meg unna, men visste at det kun ville få konsekvenser. Mobilen min dirret. Like etter at Lilly hadde trekt seg litt unna, sjekket jeg den.
*Hva faen er det som skjer? Bildene er på tv...* Hun visste det allerede... 

 

Mer?


23.12.2012 | 17:30 | Kategori: The Love Game

The Love Game - Del 52

Danielle virket ikke lenger overbegeistret for festen. "Bare gå ned dere, jeg skal prate med El litt." De to ble igjen i suiten mens resten av oss gikk ned til bilene.

___________________

 

 

*Danielle's POV*
"EL!" Jeg tok henne i armen. "Harry skal ikke gå med *Ditt Navn* allikevel!" Hun lo. "Gi deg da, Dani. Alle vet at Harry og *Ditt Navn* skal gå sammen." Jeg ristet kraftig på hodet. "Harry skal gå med Lilly, det er derfor hun fikset seg med oss." Det virket som brikkene falt på plass for henne også. "Hun sa jo hun skulle gå med noen andre, men at guttene hadde sagt at hun kunne fikse seg med oss...." Eleanor måpte. "Vet hun det?" Jeg nikket. "Jeg hørte guttene snakke om det. Harry løy til henne.." Døra gikk opp igjen. "Sorry, glemte mobilen.." Louis sprang inn på det ene soverommet. "Vi må si ifra!" hvisket El. Og du var enig. Det var ikke rettferdig sånn som Harry behandlet *Ditt Navn* akkurat nå.

 

 

*Ditt Navn's POV*
Det poppet inn en tekstmelding på mobilen din. *Danielle* lyste det opp på skjermen. Du fiklet opp låsen og leste meldingen. *Har ikke tid til å ringe, men du må vite dette.. Harry tar med Lilly på ballet. Sorry xx* Du kjente tårene presse på. Var det sant? Hvorfor hadde ikke Hege sendt deg melding om det? To sekunder etter at tanken slo deg, poppet det inn enda en melding.
"Slå på TV-en om en halvtime, kanal 6, sorry x." Meldingen var fra Hege. Ble festen sendt på TV? Du la deg ned i sofaen. Hva var det som skjedde nå? Hadde virkelig Harry sagt at han var syk, fordi han skulle på festen med Lilly istedet? Var det et hint om at dere var forbi? At han ville satse på Lilly igjen? Tårene trillet nedover ansiktet ditt. "Faen!" Du dunket hodet i sofaen og la en pute over ansiktet. Det eneste som fristet akkurat nå, var å dø.

 

Mer?


23.12.2012 | 16:30 | Kategori: The Love Game

The Love Game - Del 51

"Går det bra? Skal jeg komme over mens de andre er borte?" Han protesterte fort. "Nei, vil ikke smitte deg. Er sikkert bedre i morgen, så vi kan snakkes da." Han la på uten at du fikk svare.

____________________

 

 

*Ditt Navn's POV*
Du så på Hege. "Hva skjedde?" Du klarte ikke holde tilbake et sukk. "Harry er syk, så det blir ikke noe fest på meg." Hun la armen sin på skulderen din. "Vennen da," Hege ga deg en skikkeli god klem. "vi får feste sammen en annen gang!" Hun begravde ansiktet sitt i håret ditt, akkurat som Harry pleide å gjøre. "Ja, det må vi!" Du gjengeldte kosen hennes. Det var ikke så ofte dere møttes sånn lenger, ikke etter at guttene kom inn i bildet. Hege hang med Niall, og du med Harry. "Vi må ha noen jentekvelder snart. Bare meg og du." Hun nikket enig. "Lenge siden vi har pratet skikkelig sammen!"
Hege kjøpte kjolen, så gikk dere tilbake til leiligheten din. "Jeg kan fortsatt sminke deg og fikse håret ditt." Dere ble enige om hva som skulle gjøres, og dere satte igang. Du flettet håret hennes litt løst. Etter det fant du frem sminken din.

 

 

*Harry's POV*
"Dere aner ikke hvor jævelig dette er!" Vi satt og ventet på jentene. "Du måtte jo ikke lyve til henne da," Jeg nikket. "Hva tror dere hadde skjedd hvis jeg sa jeg skulle gå med Lilly istedet?" Jeg kunne høre at Liam sukket. "Du måtte jo forklare hvorfor, og da ville hun fortstått." Han hintet til at samtalen var slutt. Danielle kom inn i rommet. "Hva skjer?" Liam kysset henne fort på kinnet. "Ingenting." Hun studerte oss nøye før hun trakk på skuldrene. Hadde hun hørt noe av det vi sa?
Eleanor, Perrie og Lilly kom like etter Dani. "Klare?" Louis så fra den ene til den andre. "Hege venter nede." Niall puttet mobilen i lomma og nærmest sprang i vei. Det var ikke tvil om at det var ett eller annet på mellom de. "Da får vi vel reise da.." Danielle virket ikke lenger overbegeistret for festen. "Bare gå ned dere, jeg skal prate med El litt." De to ble igjen i suiten mens resten av oss gikk ned til bilene.

 

Mer? 


22.12.2012 | 22:52 | Kategori: The Love Game

The Love Game - Del 50

"Du vet den "festen" vi skal på i senere i dag?" Jeg nikket. *Ditt Navn* og jeg hadde planlagt å gå sammen. "Vel.." Han stoppet opp litt. "Managementet sier du må gå med Lilly."

____________________

 

 

*Harry's POV*
"HVA? Du tuller nå, right?" Liam ristet på hodet. "De bestemte det siden alle er vandt med å se dere sammen nå. De vil ikke forværre ryktet ditt." Jeg sukket. "Faen heller!" Hadde jeg hatt ett eller annet tilgjengelig, hadde jeg kastet det vegg-i-mellom! "Så, siden alle er vandt med å se meg og Lilly sammen, så får jeg ikke ha med kjæresten min?" Der gikk grensa. "Det var det de sa. Du og *Ditt Navn* har jo klart å holde dere ganske så skjult. Bortsett fra noen Directioners." Det var faktisk sant. Paparazziene hadde holdt seg borte. "Hva er det som skjer her? Hvordan vet du det Liam?" Louis reiste seg. "Ro deg ned, Hazza!" Han tok meg på skulderen, men jeg trakk meg unna. "Seriøst, hva er det som skjer her?"

 


*Kjolen til Hege*

 

*Ditt Navn's POV*
Hege kom inn i stua. "Døra var åpen!" Hun smilte før hun satte seg ned ved siden av deg. "Ska du være med Harry  på festen i kveld?" Du nikket. Hege skulle være med Niall. "Kjoleshopping!" Hun tok tak i armen din og dro deg med ut i gangen. Dere tok på dere sko og gikk avsted til nærmeste kjolebutikk.
"Hva slags fest er det?" Hege så på deg. "Harry sa kleskoden var "svart". Tror ikke akkurat det er noe galla." Hun kastet seg mot nærmeste svarte kjole. "Nei, nei, nei, JA!" Hun fant en i riktig størrelse og gikk på prøverommet. Du skulle til å sette i gang med å finne kjole, i det mobilen din ringte. Du kjente igjen ringetonen til Harry. "Hei, gutten min." Du bladde gjennom kjole etter kjole. "Hei.." Han virket ikke helt som seg selv. "Hva er det?" Hege kom ut fra prøverommet. Hun var mester i prøving av klær. "Ehhh.. Du vet den festen i kveld, og at vi egentlig skulle gå sammen?" Du nikket, men kom på at Harry ikke kunne se det. "Ja?" Hege kom bort til deg og nikket. Hun hadde funnet kjolen sin. "Uh.. Jo.. Det har seg sånn at.." Du sukket. "Bare si det, ok?" Du kunne høre han tok et dupt innpust. "Jeg kan ikke gå. Har blitt syk, så skal være hjemme." Du hadde forventet noe værre en det. "Går det bra? Skal jeg komme over mens de andre er borte?" Han protesterte fort. "Nei, vil ikke smitte deg. Er sikkert bedre i morgen, så vi kan snakkes da." Han la på uten at du fikk svare.

 

Mer? 5 comments! 


22.12.2012 | 22:29 | Kategori: The Love Game

The Love Game - Del 49

"Resepsjonisten nektet oss avgang først." Hun satte seg ned på sengekanten. "Oss?" Hun nikket. "Justin ble med. Hadde det ikke vært for han, hadde jeg ikke vært inne her enda."

___________________

 

 

*Ditt Navn's POV*
"Ok." Harry så ut av vinduet. "Er det noe galt?" Han ristet svakt på hodet. "Folk har prøvd å ringe deg, men du var vel for opptatt med å henge rundt nakken på Justin." Du klarte ikke helt tro hva du hørte. "Jeg prøvde å ringe Hege tilbake, men det var opptatt! Hvordan skulle jeg vite at det hadde skjedd noe med deg?" Harry nektet å se på deg. "Du har jo ingen grunn til å bli sur på meg, Harry!" Han så opp på deg i noen sekunder. "Bare glem det, sorry. Jeg overreagerte." Det virket ikke som han mente det. Justin stakk hodet inn. "Jeg må stikke, ha det." Du vinket til han. Det virket som Harry prøvde å lese uttrykket ditt. Du rettet oppmerksomheten tilbake til Harry. "Kan du vær så snill å fortelle meg hva som skjedde?" Han kremtet. "Nate slo meg ned." Munnen din åpnet seg. "HVA? Nate?!"

 

 

*Tre dager senere*

 

*Harry's POV*
"Det kan dere ikke mene? Vi er ikke så begeistret for forholdet vi heller, men det blir for  drøyt!" Liam nærmest skrek. "Hva er det som skjer?" Jeg gikk inn til de andre. "Liam snakker med managementet." Jeg bare nikket. "Var det mitt og *Ditt Navn*'s forhold de pratet om?" Liam kremtet. "Greit. Jeg skal fortelle det." Han snudde seg mot meg. "Du vet den "festen" vi skal på i senere i dag?" Jeg nikket. *Ditt Navn* og jeg hadde planlagt å gå sammen. "Vel.." Han stoppet opp litt. "Managementet sier du må gå med Lilly."

 

Mer? 5 comments til neste (: 


20.12.2012 | 18:46 | Kategori: The Love Game

The Love Game - Del 48

*Ditt Navn's POV*
Justin fikk fort tak i en taxi. Siden dere hadde kommet dere ut så fort som mulig, hadde ikke Justin på seg hetta. Før han kom seg inn i bilen, stormet både tenåringsjenter og paparazzier til. "Faen.." Justin dyttet deg nærmest inn i baksetet og hoppet inn etter deg. Du sa adressen til sykehuset, og taxisjåføren kjørte av sted. Justin flyttet blikket sitt over til deg. "Sorry for det." Du svarte ikke. Uønsket oppmerksomhet var det minste problemet ditt akkurat nå.
Hva var det som hadde skjedd med Harry? Du rakk ikke tenkte stort på det før dere ankom sykehuset. Justin slengte penger til sjåføren og dere sprang til hovedinngangen. 11 Resepsjonisten så spørrende på dere. "Hvilket rom er Harry Styles på?" Damen lo. "Det kan jeg dessverre ikke si." Du så bedende på henne. "Vi slipper ikke inn fans." Hun sukket. "Jeg er ikke fan, jeg er kjæresten hans!" Du hadde virkelig ikke tid til dette. Justin, som hadde tatt på seg hetta igjen i taxien, dro den av seg. "Jeg er venn av Harry, kan vi vær så snill å få vite det?" Resepsjonisten kjente igjen ansiktet til Justin. "Da er det en annen sak."
*Harry's POV*
Danielle kom inn på rommet. "*Ditt Navn* er på vei. Jeg nikket. Louis, Liam og Zayn bare stirret ut i luften. "Kan dere gå ut?" Jeg så surt på dem. De reiste seg uten å si noe mer. Det overrasket meg at de oppførte seg sånn. De pleide alltid å støtte meg, men ikke denne gangen. Niall ble sittende. "Er det noe mer bak alt dette?" Niall trakk på skuldrene. "Jeg vet ikke, det har på en måte blitt ett skille mellom oss." Niall så ut av vinduet. Det var så tydelig at det gjorde vondt for han.
Det banket svak på døra og den gled opp. "Hei vennen." *Ditt Navn* kom bort til meg. "Hva har skjedd? Danielle ville ikke si noe." Jeg smilte. "Det tok ganske lang tid." Hun skar en grimase. "Resepsjonisten nektet oss avgang først." Hun satte seg ned på sengekanten. "Oss?" Hun nikket. "Justin ble med. Hadde det ikke vært for han, hadde jeg ikke vært inne her enda."
Mer? (:
Sorry for skrivefeil, skriver på iPoden :p


18.12.2012 | 21:49 | Kategori: The Love Game

The Love Game - Del 47

Så fort Justin slapp deg tok du opp mobilen. Hege hadde prøvd å ringe. Du ringte tilbake, men fikk bare beskjed om at det var opptatt. Hun ringte vel tilbake hvis det var noe viktig.

_____________________

 

 

*Danielle's POV*
Jeg gikk frem og tilbake i korridoren. Harry orket ikke ha alle inne hos seg, så guttene ble prioritert. Lilly stirret surt ut i luften. Eleanor fulgte med på meg, spurte nå og da om jeg skulle sette meg. Perrie fiklet med mobilen sin. Hege hadde måtte reise litt etter at vi kom, på grunn av noe familierelatert. Ingen av oss var i humør til å si noe. Jeg følte meg rastløs. Før Hege gikk, fikk jeg nummeret til *Ditt Navn*. Jeg tok mobilen opp fra lomma og prøvde å ringe henne. Denne gangen bare måtte hun ta den! Ringelyden ble borte. "Hallo?" Jeg pustet lettet ut. "*Ditt Navn*! Du må komme på sykehuset nå!" Hun hørtes forvirret ut da hun svarte. "Hva har skjedd?" Jeg stoppet å gå. "Det er Harry..."

 

 

*Ditt Navn's POV*
"Det er Harry..." Ordene hennes satt seg fast i hodet ditt. "Hva?" Justin fulgte med på deg. Danielle svarte at du måtte komme så fort du kunne. "Jeg tar en taxi med en gang!" Du kastet mobilen din fra deg og løp mot døra. "Sorry Justin... sykehuset.. Harry!" Justin kom ut i gangen. "*Ditt Navn*! Pust!" Han holdt deg i skuldrene. Du var på nippet til å hyperventilere. "Jeg vet ikke hva som skjedde. Hva om han er..." Du klarte ikke si ordet høyt. Hva om han var skikkelig alvorlig skadet? Du bet deg hardt i leppa. Justin tok på seg skoene. "Jeg blir med.."

 

Mer? Klarer dere 15 kommentarer? ♥


17.12.2012 | 21:57 | Kategori: The Love Game

The Love Game - Del 46

Det var så feil alt sammen. Jeg lukket øynene og håpet at jeg snart ville være i ambulansen, at alle ville bli bra igjen.

___________________

 

 

*Danielle's POV*
Liam og jeg lå på sofaen og så film da telefonen hans ringte. "Harry?" Liam stirret meg rett inn i øynene. Smilet forsvant fra ansiktet hans. "Hva? Når skjedde det?" Liam satte seg fort opp og holdt den ene hånda foran ansiktet sitt. "Vi kommer med en gang." Han reiste seg. "Hva har skjedd?" Han så ikke ned på meg da han svarte. "Harry er på sykehuset."
Siden det ikke var plass til alle i bilentil Louis, måtte resten av oss ta taxi. "Har dere fortalt det til *Ditt Navn*?" Både Liam og Niall ristet på hodet. Hege satt ved siden av meg. "Jeg kan gjøre det." Hun tok opp mobilen og ringte. "Jeg får ikke svar.."

 

 

*Ditt Navn's POV*
"Hatet er vel det værste med hele den kjendis greia." Justin og du stod på kjøkkenet og lagde mat. "Ja, guttene har nevnt noe om det.. Eller, Harry og Niall i alle fall." Justin sendte deg et bekymret blikk. "Ikke bry deg om hva de synes. Det er dems tap at de ikke vil bli kjent med deg." Du bare trakk på skuldrene. "Seriøst, *Ditt Navn*, ikke tenk på dem." Han ga deg en lang klem. Du kjente mobilen vibrere i lomma, men på grunn av klemmen fikk du ikke tak i den.
Så fort Justin slapp deg tok du opp mobilen. Hege hadde prøvd å ringe. Du ringte tilbake, men fikk bare beskjed om at det var opptatt. Hun ringte vel tilbake hvis det var noe viktig.

 

Mer? 10 kommentarer før neste del c:


16.12.2012 | 22:12 | Kategori: The Love Game

The Love Game - Del 45

"Hvem?" Hun trakk på skuldrene. "Halvlangt, brunt hår. Kjekk. Litt høy." Jeg la hodet skikkelig ned på asfalten igjen. "Nate."

__________________

 

 

*Ditt Navn's POV*
Siden photoshooten ble ferdig litt tidligere enn planlagt ble Justin med deg hjem. Han hadde heldigvis på seg hette, så det var ikke noen som la merke til han. Du orket ikke alt det styret nå. Siden dere ikke visste hvor lenge han kunne bli, ble dere sittende å prate med TV-en i bakgrunnen. "Hvordan er det egentlig å være så kjent som du er?" Du hadde alltid lurt på det. One Direction var ikke annerledes, men du følte det ble så feil å prate med Harry om det. "Det har jo både for- og ulemper," startet han.
Livet hans hadde virkelig forandret seg på noen år! Du ble helt lost i det han sa, og prøvde å forestille deg alt til punkt og prikke - noe som ikke var enkelt.

 

 

*Harry's POV*
Lilly hjalp meg opp i sittende stilling. "Kan du ringe noen, så de kan komme og hjelpe meg?" Lilly dro frem telefonen og ringe etter hjelp. Jeg la meg ned igjen. Hodet mitt var så surrete at jeg ikke klarte å sitte oppreist. I det fjerne hørte jeg ambulanse. "Det kommer til å gå bra Harry." Jeg kjente at hun strøk meg på kinnet. Uansett hvor mye jeg ville, klarte jeg ikke dytte den bort. Det var så feil alt sammen. Jeg lukket øynene og håpet at jeg snart ville være i ambulansen, at alle ville bli bra igjen.

 

Mer?


16.12.2012 | 21:00 | Kategori: The Love Game

The Love Game - Del 44

Jeg hadde sterkere følelser for henne enn en forelskelse. Han hadde feil. De hadde feil. Jeg kjente en hånd på skulderen og snudde meg. Jeg fikk så vidt et glimt av personen før alt ble svart.

___________________

 

 

*Ditt Navn's POV*
"Forhåpentligvis. Jeg kommer i alle fall ikke til å slutte å håpe." Dere fortsatte shooten, til tross for at Justin var litt nedfor. Det kunne ikke være enkelt. Harry var den første skikkelig typen din, så du visste ingenting om kjærlighetssorg. Enda. Du ristet på hodet. Hvorfor tenkte du sånn? Enda? Virkelig? Innerst inne var du redd for at Harry skulle dumpe deg, men måten han oppførte seg på tilsa ikke til at han skulle det. Og dere hadde ikke vært sammen i mer enn én dag.
"Så, *Ditt Navn*, har du noen i sikte da?" Justin prøvde å få igang samtalen igjen. "Ja.." Hva om han ikke kom til å tro deg når du sa det? "Hvem?" Du pustet tungt ut. "Harry Styles." Justin nikket. "Så du er den jenta han liker altså? Jeg pratet med Niall i går ser du. Han pratet i veg om noe kjærlighetsdrama." Du sukket. "Ja, Liam, Louis og Zayn synes ikke noe om at vi er sammen. De synes det har gått for fort frem." Justin fortsatte å nikke. "Ja, han sa noe om at dere ikke hadde kjent hverandre så lenge."

 

 

*Harry's POV*
Jeg åpnet øynene. Hvor mye var klokka? "Harry?" Lilly satt foran meg. "Hva skjedde?" Jeg prøvde å sette meg opp, men det gikk ikke. Jeg klarte ikke å se på det ene øyet, og jeg var utrolig svimmel. "Jeg er ikke helt sikker, men rett før jeg kom var det en gutt som løpt bort fra deg." Ordene hennes trengte seg gjennom bomullen i hodet mitt. "Hvem?" Hun trakk på skuldrene. "Halvlangt, brunt hår. Kjekk. Litt høy." Jeg la hodet skikkelig ned på asfalten igjen. "Nate."

 

Mer?


16.12.2012 | 20:30 | Kategori: The Love Game

The Love Game - Del 43

 

Allerede første dagen falt jeg for henne. Og i motsetning til hva dere tror, er det ikke bare et crush!" Det gjorde de andre litt usikre.

_________________

 

 

 

*Ditt Navn's POV*
Moren din drev inne på kontoret igjen. Nok en gang måtte du ta over fotograferingen. Foran deg stod selveste Justin Bieber. En fyr du aldri trodde du kom til å møte. Dere pratet i vei om alt mulig, selve samtalen kom så naturlig. Han sa han akkurat hadde slått opp med Selena. "Går det bra eller?" Du stoppet å ta bilder. Han trakk på skuldrene. "Jeg bare føler at ingenting er verdt noe lenger." Du visste ikke hvordan han hadde det, så du klarte ikke helt å sette deg i den situasjonen. Men, det var vel sånn du kom til å føle det hvis du og Harry slo opp. "Kanskje dere blir sammen igjen. Hvis hun har like sterke følelser for deg, som du har får hun, så burde det skje! Never say never!" Han så på deg og smilte skjeft.

 

 

*Harry's POV*
"Jeg synes fortsatt ikke at det spiller noe rolle. Dere møtte hverandre for noen dager siden. Uansett hva du tror du føler, er det nok bare en forelskelse Harry." Zayn så på meg. "Så det er det dere tror, huh? Bare vent og se!" Jeg fortet meg ut av rommet, ut av hotellet, bort fra de andre. Jeg gikk bort til parken, der hvor jeg hadde spurt om *Ditt Navn* ville bli jenta mi. Jeg sukket. Hva om Zayn hadde rett? Jeg ristet på hodet. Jeg hadde sterkere følelser for henne enn en forelskelse. Han hadde feil. De hadde feil. Jeg kjente en hånd på skulderen og snudde meg. Jeg fikk så vidt et glimt av personen før alt ble svart.

 

Mer?


16.12.2012 | 20:00 | Kategori: The Love Game

The Love Game - Del 42

 "Jeg er glad i deg." Han la den ene hånda på ryggen din, og den andre under sitt eget hode. "Jeg er glad i deg også, Harry." Du la hodet ned på sofaen, og kjente at han begravde ansiktet sitt i håret ditt.

____________________

 

 

*Ditt Navn's POV*
Harry kysset deg på haken, oppover kinnet og på panna. Du åpnet øynene og se rett på halsen hans. "Harry, hva driver du med?" Han trakk seg litt unna. "Vekker deg med kyss." Han tok hendene sine på hver sin side av ansiktet ditt, og kysset deg. Den ene døra ble åpnet og Danielle kom inn. "Sov dere virkelig her i natt?" Du nikket og satte deg opp. Harry satte seg også opp, og la armene sine rundt deg. Han hvilte hodet sitt på ryggen din. "Dere er skikkelig søte sammen da." Dani smilte stort. Liam kom inn på rommet og stoppet opp litt. "Har dere sovet her i natt?" Du måtte le. Dani og Liam var skikkelig like på mange måter. "Ja, som vi også svarte til Danielle." Liam nikket og gikk videre inn på kjøkkenet.

 

 

*Harry's POV*
Jeg fikk litt tid til å prate med guttene siden *Ditt Navn* skulle hjelpe moren sin i dag. Ville egentlig være med, men følte jeg ikke burde være med henne over alt, og da kunne jeg prate med de andre.
"Hvorfor har dere så mye imot at vi er sammen?" Hele settingen var egentlig komisk. Niall, som også var på min side, satt i samme sofaen som meg. De andre guttene satt i den andre. Det hele virket så iscenesatt. "Dere kjenner ikke hverander." Liam brukte det beste argumentet først. "Vi kjenner hverandre godt nok." Jeg hevet det ene øyenbrynet. "Allerede første dagen falt jeg for henne. Og i motsetning til hva dere tror, er det ikke bare et crush!" Det gjorde de andre litt usikre.

 

Mer? 


16.12.2012 | 19:30 | Kategori: The Love Game

The Love Game - Del 41

Det overrasket deg litt over at hun brukte ordet perfekte, men du klarte ikke skulle et smil når hun sa det. Akkurat nå føltes det i alle fall sånn.

__________________

 

 

*Harry's POV*
*Ditt Navn* vekte meg. "Hei vennen." Jeg bøyde meg forrover og ga henne et lite kyss. "Harry, jeg tror det er best at jeg stikker." Jeg satte meg skikkelig opp. "Hvor da?" Hele rommet spant rundt, så trøtt var jeg. "Hjem, det begynner å bli ganske sent skjønner du." Jeg nikket. Så forstod jeg hva hun mente. "Du kan ikke gå uten meg." Jeg begynte å reise meg. "Bare bli du. De andre har lagt seg allerede." Ordene hennes gikk halvveis hus forbi. "Ikke gå, *Ditt Navn*!" Jeg sa det høyere enn planlagt, og hun hysjet på meg. "Du burde få deg litt søvn." Hun strøk meg på kinnet. "Kan du bare bli her til jeg har sovnet?" Jeg begynte å trekke henne mot meg. "Ok." Hun ga etter da jeg så på henne med dådyrøyne.

 


*Ditt Navn's POV*
Du la deg ned ved siden av Harry på sofaen. Det var ikke noe vits i å få han til senga så  trøtt som han var. Innen fem sekunder kom han sikkert til å sovne. Så fort du la deg ned ved siden av han, begynte han å stryke deg på kinnet. "Du er perfekt, vet du det?" Han dro deg enda nærmere seg. "Harry, prøv å sove nå." Han ristet på hodet. "Det er sant, du er så perfekt som det går ann å bli." Harry så deg rett inn i øynene når han sa det. "Harry, vær så snill." Du merket at han så stygt på deg. Du kysset han på kinnet, og han myknet opp med en gang. "Jeg er glad i deg." Han la den ene hånda på ryggen din, og den andre under sitt eget hode. "Jeg er glad i deg også, Harry." Du la hodet ned på sofaen, og kjente at han begravde ansiktet sitt i håret ditt.

 

Mer? 


16.12.2012 | 19:00 | Kategori: The Love Game

The Love Game - Del 40

Det var litt merkelig, hvordan både Harry og Niall hadde funnet seg noen de likte her i LA. Niall og Hege var jo ikke sammen og ingen av oss var sikre på om de noen gang kom til å bli det.. Men likevel.

__________________

 

 

*Ditt Navn's POV*
"Dere?" Harry klemte forsiktig på hånda mi. "*Ditt Navn* og jeg er sammen." Det ble helt stille i rommet. Eleanor hoppet opp og ga meg en klem, det samme med Hege og Niall. Perrie hadde jeg ikke pratet så mye med, så hun kom litt etter de andre. De andre guttene satt bare der, uten å reagere stort. "Gratulerer da!" Liam var den første som brøt stillheten blant dem. Zayn og Louis fulgte etter.
Etter at bomben ble sluppet, ble det litt kleint i leiligheten. Harry mente de burde få vite det, men verken Liam, Louis eller Zayn virket så ivrige over det. Du var litt usikker på Niall, om han synes det var bra eller om han følte han burde være glad for dere. Perrie visste du ikke så mye om, hun var sikkert bare hyggelig. Dani, El og Hege var noe helt annet. De virket faktisk veldig glade for at det hadde skjedd!

 

 

Filmen var ferdig. Hege og Niall hadde sovnet i sofaen. Selv satt du i armkroken til Harry, som også sov. Danielle og du pratet sammen, og resten spilte kort. "Kan jeg få prate litt med deg?" Hun hintet til at dere skulle gå ut av rommet. Du nikket, og fulgte etter henne inn på et av soverommene. "Sorry for det som skjedde i stad, på måten guttene reagerte. Jeg føler at jeg burde ha sagt i fra med en gang." Du forklarte henne at det hele var Harry's idé. "Han synes de andre burde vite det, uansett hvordan de kom til å reagere." Hun var enig i det du sa. "Det er ikke det at de ikke liker deg, de gjør det, men de synes det går alt for fort. At dere ikke kjenner hverandre så godt." Hun la til et lite smil på slutten. "De har jo aldri opplevd noe sånn selv, og tror at dere burde bruke mere tid på å finne ut om dere faktisk passer sammen. Både El og jeg mener dere er perfekte sammen, men de vil ikke høre på oss. Niall er også enig!" Det overrasket deg litt over at hun brukte ordet perfekte, men du klarte ikke skulle et smil når hun sa det. Akkurat nå føltes det i alle fall sånn.

 

Mer?
 


16.12.2012 | 18:30 | Kategori: The Love Game

The Love Game - Del 39

"Det går akkurat passe fort, Harry. Og selvfølgelig vil jeg være jenta di." Du kastet armene dine rundt han. Harry var din, du var hans. Fra dette øyeblikket virket det som om alt skulle falle på plass.

____________________

 

Sorry for at jeg ikke fikk blogget de siste dagene, har vært veldig opptatt. Kom ikke hjem før sent på fredag, og henta søstera mi på Gardermoen i går. Skal prøve å skrive så mye at det blir et lite maraton i dag, som plaster på såret (:

 

 

*Harry's POV*
Moren til *Ditt Navn* skulle jobbe hele natta, så hun ba meg bli med til henne hjem. Vi ble sittende i sofaen og prate mesteparten av tiden. Etter noen timer, ringte mobilen min. Niall. "Hei, vil dere komme over og se på film med oss?" Jeg så på *Ditt Navn* og svarte at jeg måtte snakke med henne først.
"Hvem var det?" *Ditt Navn*, som lå med hodet på fanget mitt, så opp på meg. "Niall og de lurer på om vi ville komme bort og se på film?" Hun satte seg opp. "Vil du?" Jeg trakk på skuldrene. "Jeg vil hvis du vil." Hun så stygt på meg. "Kom igjen da, du får bestemme." Hun la hodet ned på fanget mitt igjen. "Vi stikker bort dit hvis du er klar for de negative kommentarene vi sikkert får." Hun tenkte litt. "Negative kommentarer? For hva?" Jeg sukket. "Guttene synes vi gikk alt for fort frem, og at vi ikke burde være sammen." *Ditt Navn* nikket sakte. "La oss motbevise dem da."

 

 

*Danielle's POV*
Harry og *Ditt Navn* kom leiende inn i rommet. Jeg så på henne spørrende, og hun nikket nesten utydelig .Var de sammen? Jeg reiste meg fra sofaen og gikk bort til henne. Da jeg ga henne en klem hvisket jeg lavt. "Er dere sammen?" Når jeg slapp henne nikket hun. Jeg mimet et "Gratulerer " tilbake, i tilfellet de ikke ville at alle skulle vite det. De satte seg ved siden av meg og Liam. Det var litt merkelig, hvordan både Harry og Niall hadde funnet seg noen de likte her i LA. Niall og Hege var jo ikke sammen og ingen av oss var sikre på om de noen gang kom til å bli det.. Men likevel.

 

Mer?


13.12.2012 | 23:27 | Kategori: The Love Game

The Love Game - Del 38

"Se her.." Harry dro deg nærmere han så du lå skikkelig i armene hans. Han hvilte haken på hodet ditt. Hvis du noen sinne kunne fryse et øyeblikk, var det nå.

__________________

 

 

*Ditt Navn's POV*
"Jeg kommer snart tilbake." Etter å ha ligget sånn i en times tid var du utrolig sulten. Og det var Harry også. Du sprang ut på kjøkkenet og lagde i stand mat. Du presset fersk juice og stekte noen pannekaker. Røren hadde moren din lagd før hun reiste. Hun hadde til og med skrevet en lapp med "God Morgen (:" til dere. Da kan hun ikke blitt sur for gårsdagens hendelse. Eller sur blir vel litt feil. Du regnet med at hun ville reagere på en annen måte.
Harry kom inn på kjøkkenet like før du puttet den siste pannekaken i en boks. "Frokost." Du satte boksen med pannekaker på bordet. Harry gikk bort til deg og kysset deg på kinnet før han satte seg ned. Hvordan kunne du være så heldig? Når du tenkte over det, oppførte dere dere som om dere var sammen i en evighet. Var dere egentlig sammen i det hele tatt? Du turte ikke spørre han heller, siden du var redd for å få et nei.

 

 

"Vil du bli med å gå en tur?" Harry satte tallerkene dere hadde brukt i oppvaskmaskinen. "Ja, hvor?" Du satte inn glassene. "Parken eller noe. Det er så fint der." Han kom bort til deg og kysset deg lett på leppene. Du ville ikke at han skulle ta de skulle forlate dine igjen, men den gang ei. Dere gikk for å ta på dere jakker og sko. Du smugtittet på Harry hele tiden. Det var fortåelig hvorfor alle Directionerne var helt lost i guttene, og spesielt i Harry.
Dere gikk hånd i hånd rundt i parken. Egentlig uten både mål og mening. "Se! Der er Harry!" Noen jenter, mest antagelig på din alder, kom løpende mot dere. "Kan vi få autografen din?" Du slapp hånden til Harry så han fikk skrevet. Det var helt utrolig å se hvilken innvirkning han hadde på disse jentene. Hvordan hele bandet og musikken gjorde dagene dems lysere. Harry tok seg tid til å prate litt med dem før dere gikk videre. Hun ene av de kom litt mot deg. "Hvor er Lilly?" Du så på Harry. "Det får du spørre han om."

 

 

"Jeg og Lilly er ikke sammen lengre." Jente hylte. "Så du er singel igjen?" Harry bet seg i leppa. "Ikke akkurat." Han så bort på deg, og det samme gjorde jentene. "Virkelig? Du hopper rett fra Lilly til hun der?" kom det spydig fra hun ene. "Snakk om rundbrenner!" Du ble virkelig irritert over kommentaren. "Kjeften på deg. Dere, som Directioners, burde vel ønske at Harry skal være lykkelig? Jeg vet ikke om jeg er den rette personen til å gjøre han det, det er det han som må føle på, men virkelig?" Harry kremtet. "Du gjør meg lykkelig." Smilehullene hans kom til syne i det vakre ansiktet.
"Så, dere er altså sammen?" Harry snudde seg mot jentene igjen. "Ingen kommentar." Det skar litt i deg at han sa det, men du sa ingenting. "Vi må gå videre, hyggelig å møte dere." Han vinket til de. Jentene begynte å gå, det samme gjorde dere. Etter rundt åtte meter stoppet Harry.

 

 

"*Ditt Navn*?" Du snudde deg mot han og ventet på fortsettelsen. "Jeg vet vi bare har kjent hverandre noen dager, men du betyr allerede veldig mye for meg." Han stoppet opp litt for å se på reaksjonen din. "Men vil du bli jenta mi?" Han lot deg ikke få tid til å svare før han fortsatte. "Jeg skjønner hvis du synes det går litt for fort eller noe.." Du ristet på hodet. "Det går akkurat passe fort, Harry. Og selvfølgelig vil jeg være jenta di." Du kastet armene dine rundt han. Harry var din, du var hans. Fra dette øyeblikket virket det som om alt skulle falle på plass.

 

Mer? 15 kommentarer før neste del! (:


13.12.2012 | 21:03 | Kategori: The Love Game

The Love Game - Del 37

Følelsen jeg fikk av det. Jeg hoppet nærmere henne, og hun lente seg fort inntil meg. Dette var noe jeg ikke hadde et problem med å bli vandt til.

___________________

 

*Harry's POV*
*Ditt Navn* sovnet midt i filmen. Hun var så utrolig nydelig. Jeg spolte til den delen av filmen jeg ikke hadde sett.
Så fort den ble ferdig bar jeg *Ditt Navn* inn på soverommet. Jeg la dynen over henne. Lenge stod jeg der og lurte på om jeg skulle stikke tilbake til hotellet, eller bli her i natt. Hva om *Ditt Navn* ikke ble så fornøyd hvis jeg la meg i senga hennes? Jeg fikk vel bare ta sjansen.

 

 

 

 *Ditt Navn's POV*
Harry sov fortsatt. Han må ha løftet deg inn på rommet etter filmen. Du tvinnet fingeren inn i en av krøllene hans. Han åpnet så vidt på det ene øyet. "Hei, Harry." Du kysset han forsiktig på kinnet, og han åpnet øynene mer. "Hei, vennen." Han tok ta i hånda di og holdt den. Stemmen hans. Du elsket morgenstemmene til gutter, men Harry var noe helt spesielt. Han lente seg mot deg og kysset deg mykt på munnen. "Hva skal vi gjøre i dag?" Han smilte til deg. "Vet ikke, jeg vil bare sove." Du dunket hodet ned i pute. "Se her.." Harry dro deg nærmere han så du lå skikkelig i armene hans. Han hvilte haken på hodet ditt. Hvis du noen sinne kunne fryse et øyeblikk, var det nå.

 

Mer? Stopper maratonet nå. 10 kommentarer før neste del!
(Kommer det inn så mange kommentarer i kveld, kommer det ny del i dag!) 

 


13.12.2012 | 20:28 | Kategori: The Love Game

The Love Game - Del 36

Du rødmet kraftig, det samme gjorde Harry. Han tok tak i hånden din, og dere gikk ut i stua.

__________________

 

 

*Ditt Navn's POV*
Du så bort på Harry hele tiden. Synes han det var flaut? Du gjorde i alle fall det. Hvorfor måtte hun komme inn akkurat da? Han snudde seg mot deg. "Er det noe?" Du ristet på hodet. Hadde han følt det samme som deg? Han satt en halvmeter unna, og du ble plutselig veldig usikker. Tenk om han ikke hadde følt noe i det hele tatt? Eller at det var som om han skulle kysset en siklende hund?
Harry fokuserte på filmen igjen. Du hadde sett den en del ganger før, så du fulgte ikke så godt med. Moren din kom inn med en bolle popkorn. "Jeg går og legger meg." Hun smilte til deg, heldigvis ikke på noen "hahaha, tatt på fersken"-måte, men på en helt normal "glad i deg"-måte. Du pustet lettet ut.

 

 

*Harry's POV*
Jeg var litt usikker på om moren i det hele tatt ville ha meg rundt henne for øyeblikket. Jeg satt meg en halvmeter unna henne i sofaen. Det var fælt å sitte så langt borte fra henne, nå som jeg faktisk hadde kysset henne. Moren hennes kom inn med en bolle popkorn. "Jeg går og legger meg," var det eneste hun sa. Jeg fokuserte så godt jeg kunne på filmen. Egentlig var hodet mitt et helt annet sted. Jeg klarte ikke slutte å tenke på det øyeblikket leppene våres møttes. Følelsen jeg fikk av det. Jeg hoppet nærmere henne, og hun lente seg fort inntil meg. Dette var noe jeg ikke hadde et problem med å bli vandt til.

 

Mer?


13.12.2012 | 20:00 | Kategori: The Love Game

The Love Game - Del 35

Perrie så på deg. "Aner ikke, vi vet egentlig ikke helt hva vi gjør." Harry kom tilbake og ga maten til Niall. Han satte seg ved siden av deg, og la armen over skulderne dine. Et perfekt øyeblikk. 

___________________

Hopper litt fort over denne dagen, føler at det blir så mange deler på én dag.. Hehe ;3

 

*Harry's POV*
De andre gikk ut døra, og lot *Ditt Navn* og meg være igjen alene. Hun stod på kjøkkenet og lagde spaghetti. Jeg gikk inn til henne. I det blikket mitt møtte hennes føltes det som om hjertet mitt hoppet over et slag. Hun var virkelig perfeksjon! *Ditt Navn* snudde seg og så på meg. "Vil du smake?" Jeg gikk bort til henne og la armene mine rundt livet hennes. Hun snudde seg rundt med en sleiv i hånden. "Smak!" Jeg lot leppene berøre sleiva som var full av tomatsaus. "Hmmm..." Hun så med ett litt skeptisk ut. "Neida, det smakte godt!" Jeg ga henne en klem.

 

 

*Ditt Navn's POV*
Maten var ferdig og dere tok den med bort på kjøkkenbordet. Harry dro frem stolen til deg. Det var første gangen noen hadde gjort det fort deg, bortsett fra på såne fine restauranter. "Takk, Harry." Han satte seg ned på den andre siden.
Da dere var ferdieg med å spise plasserte dere tallerker og bestikk i oppvaskmaskinen. "Skal vi se på en film?" Harry nikket. "Vi kan jo se resten av filmen vi så i går." Han smilte så søtt at du ikke klarte å si nei. Han gikk for å sette på filmen mens du fikset popkorn. Du stilte inn klokka da du kjente noen armer rundt deg. Harry strakk frem hånda og klikket på startknappen. Du snudde deg rundt så dere stod ansikt til ansikt. Forsiktig la du armene rundt nakken hans. Harry tok hintet og bøyde seg ned mot deg. Leppene deres møttes. Det var som nyttårsaften inni hodet ditt. Du gikk enda nærmere han. Han løftet deg opp på bordet. Kyssingen gikk over til heftig klining. Han la hånda si på bakhodet ditt, og den andre på hofta di.
"HVA ER DET SOM SKJER?" Moren din kom løpende inn på kjøkkenet. "Er dere døve?" Hun åpnet opp microbølgeovnen. Verken du eller Harry hadde lagt merke til at popkornet hadde sluttet å poppe. Det var røyk i taket. "Åpne opp noen vinduer er dere snill." Du hoppet ned fra bordet og åpnet det nærmeste. Harry åpnet enda ett. Moren din hadde lagt popkornposen på kjøkkenbenken. Hun lo av dere. "Jeg tror ikke dere burde ta sjangsen på å poppe mer popkorn. Bare gå ut og start filmen, så skal jeg komme med det." Du rødmet kraftig, det samme gjorde Harry. Han tok tak i hånden din, og dere gikk ut i stua.

 

Mer?


Tusen takk for all rosen ♥ elsker dere! c: 


13.12.2012 | 19:31 | Kategori: The Love Game

The Love Game - Del 34

"Takk for infoen." Hun lukket døra bak seg. "Kle på deg, så kan vi stikke ut til de andre." Hva skjedde med at alle skulle forstyrre dere når dere holdt på å kysse? 

______________________

 

 

*Danielle's POV*
Harry og *Ditt Navn* kom ut til resten av oss. Det virket som de hadde fått fikset opp i alt, sånn som de gliste. "Kommer snart tilbake.." Harry gikk ut av rommet igjen. *Ditt Navn* satte seg ned ved siden av meg. Eleanor satt i armkroken til Louis og halvsov. Perrie, Zayn, Hege og Niall spilte et eller annet spill Hege hadde funnet i leiligheten. Jeg så meg rundt i rommet. Det var utrolig fint her! Harry kom inn igjen, bærende på en tallerken og et glass. Han satt seg ved siden av *Ditt Navn* og ga det til henne. Det virket som om de hadde kjent hverandre i årevis allerede! Jeg måtte smile av dem. De var utrolig søte!

 

 

*Ditt Navn's POV*
Harry satte seg ned ved siden av deg, og du fikk servert både mat og drikke. "Tusen takk." Du smilte stort til han. "Ingen andre som vil ha mat?" Alle ristet på hodet, bortsett fra Niall da. "Skal jeg stikke å lage noe til deg også?" Harry var allerede på vei mot kjøkkenet. "Takk, baby!" Niall slengte slengkyss etter han.
Du spiste opp det du hadde fått. Noen av de andre spilte ett av yndlingsspillene til morgen din; du klarte aldri huske hva det het. "Hvor langt har dere kommet?" Perrie så på deg. "Aner ikke, vi vet egentlig ikke helt hva vi gjør." Harry kom tilbake og ga maten til Niall. Han satte seg ved siden av deg, og la armen over skulderne dine. Et perfekt øyeblikk. 

 

Mer?


13.12.2012 | 19:01 | Kategori: The Love Game

The Love Game - Del 33

Nate tok hardt tak i armen din og dro deg unna. "Nate! Slipp meg nå!" Han hørte ikke etter. Du snudde deg mot Harry som stod og stirret etter dere. "HARRY!"

_____________________

 

 

*Ditt Navn's POV*
Nate dro deg med inn i bygget du bodde. "Hva var det for noe, *Ditt Navn*?" Han dyttet deg mot en vegg og hodet det smalt inn i veggen. Du mistet pusten i noen sekunder. "Det var ikke meningen!" Nate var allerede borte hos deg og hadde den ene hånda på kinnet ditt. "Nate, vær så snill." Du prøvde å presse han bort, men han  var for sterk. "Jeg trodde liksom at vi hadde noe, jeg." Du så han rett inn i øynene. "Nate, jeg liker Harry." Han virket bare forvirret. "Og hvor lenge har du kjent han? En uke?" Nate tok et steg bakover. "Tre dager." Du så en tåre renne nedover ansiktet hans. "Ja, ok." Nate snudde seg for å gå. Luke kom inn døra til bygningen i samme stund. "*Ditt Navn*, Nate, hva har skjedd?" Nate fortsatte forbi han uten å så mye som se på han. "Jeg møtte Harry borti gata her. Han var passe sur, og blåmerke i ansiktet." Du satte deg ned på gulvet. "Nate.." Luke bare nikket og satte seg ned ved siden av deg.

 

 

Du våknet av at noen holdt deg rundt. Øyelokkene dine spratt opp. Fort snudde du deg rundt og så rett inn i øynene til Harry. "God morgen." Han satte seg opp. Du snudde deg bort og fikset fort på håret ditt. I samme slengen gned du litt av søvnen ut av øynene. "Harry," han smilte fortsatt like stort da du så på han igjen. Kinnet hans var hovent og blått. "hvordan kom du deg inn?" Harry rødmet litt. "Jeg kom veldig tidlig og pratet med moren din." Du strøk fingrene forsiktig over kinnet hans, og han skar en grimase. "Unnskyld." Du trakk hånden til deg. "Går det bra med deg?" Han nikket. "Så bra som det kan gå under slike situasjoner." Han bøyde seg mot seg mens han hadde den ene hånda på nakken din. Det første som slo deg var ånden din, men det var Harry.
Hege braste inn på rommet. "Oi! Unnskyld meg! Jeg ville bare si at vi andre har kommet." Harry nikket. "Takk for infoen." Hun lukket døra bak seg. "Kle på deg, så kan vi stikke ut til de andre." Hva skjedde med at alle skulle forstyrre dere når dere holdt på å kysse? 

 

Mer? Maratonet starter ;D


12.12.2012 | 22:32 | Kategori: The Love Game

The Love Game - Del 32

Han så opp på *Ditt Navn* når vi kom inn i rommet. Han smilte stort. Hun så usikkert på oss. Det virket ikke som hun helt trodde på situasjonen. "Hvorfor sprang Lilly sin vei?" Smilet til Harry ble borte. "Vi slo akkurat opp."

__________________

 

 

*Ditt Navn's POV*
Du skulle akkurat til å si noe da mobilen din begynte å vibrere. "Hallo?" Det var moren din. "*Ditt Navn*, det er kanskje på tide å komme hjem. Det begynner å bli sent." Du sjekket klokka. Du hadde ikke tenkt over det, men klokka nærmet seg ti. Utrolig hvor fort tiden går av og til.. "Jeg må stikke." Harry reiste seg. "Jeg følger deg." Du nikket. Mest av alt hadde du egentlig lys ttil å gå alene, men du ville ikke si nei til han.
"Sorry for måten jeg har oppført meg på til tider." Han stoppet foran deg og så deg rett inn i øynene. "Jeg følte liksom at jeg måtte, på grunn av Lilly." Du var ikke sikker på hva du skulle svare, og bare fortsatte å nyte synet av han. "Harry.." Han stoppet deg. "Du trenger ikke si noe. Jeg vet dette høres helt sykt ut, men helt siden første gangen jeg så deg..." han stoppet opp litt og trakk pusten dypt. "Jeg har ikke klart å tenke på noe annet enn deg de siste dagene." I det han var ferdig med setningen bøyde han seg mot deg.

 

 

 

Han la den ene hånda på hofta di og den andre på kinnet ditt. Leppene deres var akkurat i ferd med å møtes han hendene hans plutselig ble borte. "Hva faen er det du tror du driver med?" Nate stod over Harry. "Nate!!" Du prøvde å dytte han unda. Han hadde dratt til Harry, og alt du klarte å tenke på var om det gikk bra med ham. "Pass deg, *Ditt Navn*!" Han dyttet deg unna så du datt på bakken. Han stoppet opp og snudde seg. Harry så sjansen sin og kom seg på beina. "Hva er galt med deg?" Harry dro til Nate så han holdt på å snuble. Harry kom fort bort til deg og hjalp deg opp. "Takk." Du børstet litt av jakken din.
Nate kom bort igjen. "Holdt deg unnna henne, ok?!" Han ignorerte deg da du begynte å protestere. Nate tok hardt tak i armen din og dro deg unna. "Nate! Slipp meg nå!" Han hørte ikke etter. Du snudde deg mot Harry som stod og stirret etter dere. "HARRY!"

 

Mer? Slutter maratonet nå, poster mer i morgen (:
Og btw, snap meg hvis dere vil: Diktus
Vil ha noen å snappe med ♥ Skriv helst hvem dere er, så jeg tørr å svare dere :p 


12.12.2012 | 21:58 | Kategori: The Love Game

The Love Game - Del 31

"Liker du henne lenger Harry? For før i dag har det ikke virket sånn på en stund. og var det ikke du som var keen på *Ditt Navn*?" Døra ble åpnet bak han. "Jasså? Du er keen på den hora!" 

___________________

 

 

*Harry's POV*
 Lilly sprang forbi meg. "Takk for det, Zayn!" Jeg dunket borti han da jeg gikk forbi. "Lilly, vent da!" Hun stoppet i gangen. "Hva er det nå?" Jeg sukket. "Ja, jeg er keen på henne. Men det betyr ikke at jeg ikke bryr meg om deg." Hun nektet å se på meg. "Jeg har tenkt litt på det de siste dagene, og det er best om vi slår opp her og nå." Hun stirret ned på gulvet. "Du har kun kjent henne i tre dager, og du dumper meg på grunn av henne?" Jeg ristet på hodet. "Jeg har bare ikke de samme følelsene for deg lenger, Lilly." Hun nikket. "Greit, jeg skal ikke stå i veien for deg lengre." Hun hentet sakene sine og gikk.
Zayn kom bort til meg og la hånda på skulderen min. "Sorry, det var ikke meningen at det skulle skje." Jeg hadde blandede følelser om saken. Men nå hadde jeg i alle fall frie tøyler til *Ditt Navn*.

 

 

*Eleanor's POV*
Vi var på vei opp i leiligheten igjen da Lilly kom gående mot oss. "Nå er han kun din!" sa hun spydig til *Ditt Navn*. Hun stoppet opp og så spørrende på oss. "Hva skulle det bety?" Dani trakk på skuldrene. "Vi får spørre når vi kommer opp."
Harry var i stua sammen med resten av gjengen. Perrie satt i armkroken til Zayn, Liam og Louis spilte kort, Niall og Hege pratet og Harry stirret på TV-en. Han så opp på *Ditt Navn* når vi kom inn i rommet. Han smilte stort. Hun så usikkert på oss. Det virket ikke som hun helt trodde på situasjonen. "Hvorfor sprang Lilly sin vei?" Smilet til Harry ble borte. "Vi slo akkurat opp."
 

Mer?


12.12.2012 | 21:30 | Kategori: The Love Game

The Love Game - Del 30

Jeg dro med meg Lilly inn på rommet jeg delte med Zayn uten å si noe mer. Det var flere enn de som kunne være sure. De hadde ingen grunn til å oppføre seg sånn uten å fortelle meg hvorfor.

_____________________

 

 

*Ditt Navn's POV*
Harry og Lilly forlot rommet. Heldigvis. Du hadde ikke klart å se på han engang. Du støttet panna mot håndflatene dine. "Går det bra, *Ditt Navn*?" Eleanor strøk deg på ryggen. "Jada, jeg trenger bare litt frisk luft." Du forlot suiten til guttene og gikk ut av hotellet. "Vent!" El og Dani kom løpende etter deg. "*Ditt Navn*, liker du Harry?" Danielle tok tak i armen din og så deg rett inn i øynene. "Huh?" Du klarte ikke helt å følge med. "Niall sa det virket litt sånn skjønner du. Gjør du virkelig det?" Du trakk på skuldrene. "Jeg vet ikke helt. Kanskje det bare er et crush. Jeg har ikke kjent han i mer enn tre dager." Eleanor ristet på hodet. "Jeg kjenner igjen det blikket, Dani! Det er det samme du har når du ser på Liam." Danielle dultet til Eleanor i skulderen. "Og det samme du og Perrie har når dere ser på typene deres." Du visste at du kunne stole på disse to. "Ok, jeg liker han, til tross for at det kun har gått tre dager. Det er ett eller annet med han som bare.. ja." Eleanor smilte stort. "Kjenner til følelsen. Sånn følte jeg det for Louis etter noen dager også!"

 

 

*Zayn's POV*
Jeg stakk hodet inn på rommet jeg delte med Harry. "Harry, kan vi få prate med deg litt?" Rett etter at *Ditt Navn*, Danielle og Eleanor hadde forlat suiten stakk de andre guttene også. Hege vurderte å løpe etter, Perrie også, men de ble værende. Dani og El klarte nok å få fikset opp i ting.
"Hva er det?" Harry lukket døra bak seg. "Hvorfor?" Det virket ikke som han forstod noen ting. "Lilly? Jeg trodde dere slo opp. Alle oss gjorde det." Harry så like forvirret ut. "Liker du henne lenger Harry? For før i dag har det ikke virket sånn på en stund. og var det ikke du som var keen på *Ditt Navn*?" Døra ble åpnet bak han. "Jasså? Du er keen på den hora!" 

 

Mer?


12.12.2012 | 21:00 | Kategori: The Love Game

The Love Game - Del 29

Guttene hadde jo fortalt at Harry var keen på *Ditt Navn*, så hvorfor tok han de valgene han gjorde? Jeg fikk kontakt med Danielle og det virket som hun tenkte på akkurat det samme.

___________________

 

 

*Danielle's POV*
"El, kan jeg få prate med deg et øyeblikk?" Vi gikk inn på et annet rom så ingen av de andre kunne høre oss. "Vi må gjøre noe! Vi kan ikke bare sitte å se på det." Eleanor ristet litt på hodet. "De burde få finne ut av ting selv, men vi kan jo kanskje hjelpe dem litt på veien. Kanskje." Hun smilte lurt. "Noe spesielt du tenker på?" Det var nesten ikke vits i å spørre om det. Selvfølgelig hadde hun tenkt ut noe allerede. "Hvis vi hinter til Harry om at *Ditt Navn* liker han, og hinter om det omvendte til *Ditt Navn*? Da må de jo snart ta hintet!"
Selv inne på rommet kunne vi høre at noen kom inn døra. Harry og Lilly, garantert. Vi gikk ut til de andre igjen og satte oss på hver vår side av *Ditt Navn*. Like etter kom Harry inn, leiende på Lilly. Jeg la merke til at *Ditt Navn* skar en liten grimase. Harry stoppet opp i døråpningen. "Så fullt det var her." Han hadde øynene festet på *Ditt Navn*, men hun så ikke på han. Hun var helt fokusert på Eleanor. El hadde klart å få igang en samtale med *Ditt Navn* allerede.

 

 

*Harry's POV*
Hva faen gjorde de her? Jeg stoppet opp i døråpningen. *Ditt Navn* så ikke en gang på oss. "Så fullt det var her." Louis så opp på meg, men fokuserte snart på TV-en igjen. Ingen andre reagerte. Hva hadde skjedd her? Var alle sure? Niall og Hege satt og småpratet. Nate og gjengen hans satt bare der. Hvorfor var de her? Hadde *Ditt Navn* bare tatt de med opp hit? "Skal vi stikke på rommet?" Jeg dro med meg Lilly inn på rommet jeg delte med Zayn uten å si noe mer. Det var flere enn de som kunne være sure. De hadde ingen grunn til å oppføre seg sånn uten å fortelle meg hvorfor.

 

Mer?
Hvordan tror dere det kommer til å gå? : o 


12.12.2012 | 20:28 | Kategori: The Love Game

The Love Game - Del 28

"Uhm.. Hei," sa jeg så fort Lilly hadde trekt seg unna. Hun kremtet. "Unnskyld for forstyrrelsen." Hun skatet videre, etterfulgt av Nate, Luke, Jay, Mike og Ashton. Så fort de var ute av syne, kastet Lilly seg over meg igjen.

_____________________

 

 

*Ditt Navn's POV*
"Jeg tror Harry holdt på å bli spist opp i stad." Du klarte ikke holde tilbake latteren. Til tross for at det gjerne skulle vært du som kysset han istedet for Lilly, var hele situasjonen litt komisk. "Hva er det du prater om?" Niall kom og ga deg en klem. Du merket at du fikk et litt surt blikk fra Hege. Louis kom også bort. "Lilly og Harry var i parken." Niall hevet øyebrynet sitt. "Jeg trodde de slo opp i stad jeg, siden Lilly gråt så følt." Han snudde seg mot de andre igjen. "Du er ikke den eneste," kom det fra Liam. Perrie begynte å le. "Hvis han prøvde på det, tror jeg ikke han klarte det i så fall. Hun har han skikkelig rundt lillefingeren." Danielle nikket. "Sorry, men jeg liker henne bare ikke. Hun er skikkelig falsk og fæl." Det virket som resten av gjengen var enig. "Han fortjener noe bedre."

 

 

*Eleanor's POV*
Alle i rommet studerte *Ditt Navn* der hun stod ved siden av en gjeng gutter. Var det virkelig sant at hun likte Harry, allerede på så kort tid? Jeg visste at det var fult mulig. Sånn hadde jeg følt det ovenfor Louis. *Ditt Navn* satte seg ned mellom Danielle og meg. Jeg studerte henne litt fra øyenkroken. Hun var virkelig pen! Om Harry bare kunne inse at han burde dumpe Lilly og prøve seg på *Ditt Navn* i stedet.
Guttene hadde jo fortalt at Harry var keen på *Ditt Navn*, så hvorfor tok han de valgene han gjorde? Jeg fikk kontakt med Danielle og det virket som hun tenkte på akkurat det samme.

 

Mer?


12.12.2012 | 20:00 | Kategori: The Love Game

The Love Game - Del 27

Nå var jeg i alle fall helt sikker. Jeg ville ikke gi slipp på Lilly. I alle fall ikke den delen av henne jeg fortsatt likte. Dessuten så det ut som om *Ditt navn* var opptatt.

__________________

 

 

*Ditt Navn's POV*
Guttene satte seg ned på en ledig benk. Du stod ved siden av dem; overveide om du skulle bli eller stikke hjem igjen. Du trengte å snakke med noen. Hege hadde virkelig vært grei å ha nå, men hun var sikkert sammen med Niall og resten av gjengen. Du fant frem mobilen din og teksten henne. Like etter ringte hun deg ."Kan du ikke ta med guttene og komme til hotellet da? Guttene sier det er greit." Tenk om Harry var der? Du beit deg i leppa, det var ikke den beste ideen Hege hadde hatt. Men, hun visste jo ikke at du egentlig var keen på han. "Skal prøve å overtale de," svarte du før du la på. Så fort du forklarte situasjonen til guttene hoppet de opp fra benken.

 

 

*Harry's POV*
Vi hadde satt oss ned på en liten benk så langt unna *Ditt Navn* og gjengen til Nate som mulig. "Lilly, vi burde vel egentlig prate litt mer om.. Du vet.." Hun så på meg. "Harry, er det virkelig mer å prate om?" Hun blunket til meg. "Jeg føler det ja." Hun ristet på hodet. "Hvorfor ødelegge dette med å prate?" Hun bøyde seg nærmere deg og leppene deres møttes. Før *Ditt Navn* ville dette vært det "perfekte" kysset, men ikke nå lenger. Jeg prøvde å trekke meg unna, men da la hun hendene sine på nakken min. "Harry? Lilly?" *Ditt Navn* stod rett foran oss. "Uhm.. Hei," sa jeg så fort Lilly hadde trekt seg unna. Hun kremtet. "Unnskyld for forstyrrelsen." Hun skatet videre, etterfulgt av Nate, Luke, Jay, Mike og Ashton. Så fort de var ute av syne, kastet Lilly seg over meg igjen.

 

Mer? 


12.12.2012 | 19:30 | Kategori: The Love Game

The Love Game - Del 26

Jeg fikk en klump i halsen som gjorde det vanskelig å snakke. "Lilly.." Jeg tørket bort noen av tårene hennes. Dette var egentlig ikke noe jeg ville skulle skje. "Vær så snill.. Jeg klarer bare ikke å se dere to sammen." Det kom enda flere tårer. "Greit."

_________________

 

 

*Ditt Navn's POV*

"WOW! Du kan virkelig skate du!" Nate kom bort til deg og la armen sin over skuldrene dine. Det nydelige brune håret hans lå helt perfekt, og han hadde på seg den gråe lua. Som alltid. Han var egentlig sinnsykt kjekk. Ikke akkurat Harry-kjekk, men likevel. De andre guttene kom bort. Luke ga deg en high-five. "Nate har rett! Trodde ikke du var typen som skatet." Du måtte smile av kommentaren hans.
Dere gikk mot en annen del av parken. Nate hadde fortsatt armen sin på skuldrene dine. Hvorfor ikke prøve å få det til å funke mellom dere to, når Harry tydeligvis var opptatt? Kanskje det tid, men det kunne bli verdt det.

 

 

*Harry's POV*
Lilly ville ut av leiligheten for å få litt frisk luft. Vi gikk hånd i hånd bortover mot parken. Paparazziene svermet rundt og tok bilder. Lilly fikset på håret sitt og gikk enda nærmere meg. Enda en ting som irriterte meg. Hvorfor var jeg ikke tøff nok til å si ifra? Jeg visste at jeg måtte prate med henne; om oss. Til nå hadde jeg bare ikke klart det. Enkelte ganger ble hun igjen den jenta jeg forelsket meg i. Jeg så bortover parken. Øynene mine stoppet på en gjeng ungdommer. På rundt min alder. Jeg gjenkjente Nate.. Men.. Hva? Han gikk nærmest hånd i hånd med *Ditt Navn*. Jeg slapp hånden til Lilly i ren overraskelse. "Hva er det, Harry?" Vi hadde klart å riste av oss paparazziene, så nå så hun hva jeg hadde sett. "Tuller du?" Hun bråstoppet. 
Nå var jeg i alle fall helt sikker. Jeg ville ikke gi slipp på Lilly. I alle fall ikke den delen av henne jeg fortsatt likte. Dessuten så det ut som om *Ditt navn* var opptatt.

 

Mer? 


12.12.2012 | 19:00 | Kategori: The Love Game

The Love Game - Del 25

Jeg dro henne inntil meg i en klem. Hun hulket lenge. I dette øyeblikket skjønte jeg at jeg virkelig burde holde meg unna *Ditt Navn*.

______________________

 

 

*Ditt Navn's POV*
Du ble med Nate, Luke, Jay, Mike og Ashton til skaterampene i parken. Nate hadde med et ekstra skateboard som du skulle få låne. Ingen av guttene visste at du hadde drevet med skating før, så nå fikk du muligheten til å overraske dem litt. Ashton hadde dratt med seg en boomblaster til parken og satte på musikk. Først stod du bare å se på dem. Ashton og Luke trikset på BMX'er, mens de tre andre brukte skateboard. Du satte den ene foten på skateboardet. Nate stoppet opp for å se hvordan det gikk. "Trenger du hjelp?" Du ristet på hodet. Dette var noe du kunne.

 

 

*Harry's POV*
Guttene kom inn på kjøkkenet. "Oi, går det bra?" Louis så litt sjokkert ut. Etter guttene kom Danielle, Eleanor, Perrie og Hege. De andre snudde i døra, og Louis gikk fort etter de. Lilly og jeg satt alene på kjøkkenet igjen. Hun trakk seg litt unna meg. "Harry.." Tårene fortsatte å trille nedover ansiktet hennes. "Kan du love meg at du ikke møter *Ditt Navn* igjen?" Jeg fikk en klump i halsen som gjorde det vanskelig å snakke. "Lilly.." Jeg tørket bort noen av tårene hennes. Dette var egentlig ikke noe jeg ville skulle skje. "Vær så snill.. Jeg klarer bare ikke å se dere to sammen." Det kom enda flere tårer. "Greit."

 

Mer?


12.12.2012 | 18:29 | Kategori: The Love Game

The Love Game - Del 24

"Jeg tror jeg burde stikke, jeg." Han reiste seg og gikk mot døra. "Hade da." Du vinket kort til han. Han nølte litt i døråpningen. "Uhm.. Hade." mumlet han til slutt. Hva var det nettopp skjedde?

____________________

 

 

*Ditt Navn's POV*
Du ble sittende å se resten av filmen, til tross for at det føltes meningsløst. Hvorfor hadde han plutselig bare gått? Og hva var det Lilly hadde sagt til han? Mobilen din vibrerte på bordet. Du gadd ikke så hvem det var som ringte, men la mobilen direkte inntil øret. "Hallo?" Du hørte latter i den andre enden før noen svarte. "Hei, *Ditt Navn*." Du kjente igjen stemmen med en gang. "Er du opptatt?" Spørsmålet kom litt overraskende på deg. "Absolutt ikke." Den andre personen la på. Få sekunder senere poppet det inn en melding. *Kom utenfor bygget om 10!*. Du slo av TV-en før du sprang inn på rommet. Du sminket deg å to minutter. I tillegg skiftet du fra pysj til jeans og en stor t-skjorte.
Ti minutter senere var du på vei ut døra. Utenfor stod allerede gjengen og ventet. "Hei, Nate!"

 *Harry's POV*
"Lilly?" Hun satt alene i stua da jeg kom inn. Jeg satte med ned på stolen ved siden av. "Lilly, går det bra?" Hun så opp på meg. Øynene hennes var tårevåte, og sminken hadde rent nedover kinnene hennes. "Nei! Det går absolutt ikke bra!" Jeg ble overrasket over måten hun svarte på. "Tror du at du kan drive på med flere jenter samtidig, bare fordi du er kjent?!" Ordene såret. "Nei, jeg driver ikke på med *Ditt Navn*!" Jeg klarte ikke annet enn å synes synd på henne. Uansett hvor irritert jeg ble på henne, var jeg glad i henne. "Lilly.." Jeg dro henne inntil meg i en klem. Hun hulket lenge. I dette øyeblikket skjønte jeg at jeg virkelig burde holde meg unna *Ditt Navn*.

 

Mer?


12.12.2012 | 17:55 | Kategori: The Love Game

The Love Game - Del 23

"Har du tekstet noen av guttene?" Jeg ristet på hodet. Hun gikk for å åpne. Like etter kom hun tilbake. "Det var visst til deg." Hun så litt blek ut. Jeg gikk bort til døra. "Lilly?!"

__________________

 

 

*Harry's POV*
"Jeg tror vi burde prate sammen." Jeg bare nikket. Jeg gikk ut på gangen og lukket døra bak meg. "Ehm.. Jeg tenkte mer på å gå tilbake til hotellet å prate jeg." Lilly så på meg med et lurt glimt i øyet. "VI driver å ser på en film, Lilly." Hun snudde rundt på hælene. "Kom tilbake når du er ferdig med å hore rundt da!" Jeg hørte stegene hennes der hun gikk nedover trappene. Hva var det som nettopp hadde skjedd? *Ditt Navn* åpnet døra. "Går det bra eller? Jeg hørte Lilly skrek." Jeg svarte ikke, men gikk forbi henne inn i stua igjen. "Sorry for det der. Lilly er visst ikke så fornøyd med at jeg prøverå få nye venner."

 

 

*Ditt Navn's POV*
Du kjente det stakk i brystet da han sa venner. Tre dager, og du var allerde på god vei til å falle for han. Hvorfor måtte han være så fuckings perfekt? "Hvorfor blir hun sur på grunn av det?" Han trakk på skuldrene, men ut i fra ansiktsuttrykket hans så det ut som om han ikke fortalte alt. "Selv om vi ikke kjenner hverandre så godt, kan du snakke med meg hvis du vil." Harry snudde seg i det du sa det. "Jeg tror jeg burde stikke, jeg." Han reiste seg og gikk mot døra. "Hade da." Du vinket kort til han. Han nølte litt i døråpningen. "Uhm.. Hade." mumlet han til slutt. Hva var det nettopp skjedde?

 

Mer? Maratonet starter NÅ! Kommenter, så kommer det deler (:


11.12.2012 | 22:20 | Kategori: The Love Game

The Love Game - Del 22

De så helt perfekte ut! "Uhm, Harry?" *Ditt Navn* så opp på meg. "Unnskyld." Jeg kuttet opp de siste bitene. Vi la de på et fat og bar de ut til resten av gjengen.

___________________

 

 

*Ditt Navn's POV*
Det banket hardt på døra. En liten lysstråle kom inn mellom gardinene dine. Enda en vakker dag i LA. Du hoppet ut av senga og satte føttene på det kjølige gulvet. På veien mot døra satte du håret ditt opp i en dott. Du åpnet døra, og ble veldig overrasket over det du så.
"Hei, du!" Harry stod døråpningen med verdens vakreste smil. Han tok nesten pusten fra deg. "Hei, Harry." Han ventet tydeligvis på at du skulle si noe mer. "Vil du komme inn?" Han nikket. "Du var forresten veldig fin med den dotten på hodet. Akkruat stått opp?" Han pirket borti dotten i det han gikk forbi deg. "Ey, don't touch! Og ja, du vekket meg." Han la til en skyldig mine. "Kan du være så snill å tilgi meg?" Han gikk ned på kne og så bedende på deg. Krøllene hans rammet inn ansiktet helt perfekt. "Jo, ja.. jeg skal nok klare det."

 

 

*Harry's POV*
Jeg fulgte etter *Ditt Navn* inn på kjøkkenet. Hun fikset med frokost; rester av gårsdagens pizza. Hun varmet bitene litt i microen før vi forlot rommet. Vi gikk inn i stua. *Ditt Navn* fant frem en film. "Har du sett filmene før?" Hun holdt opp The Fast and the Furious, eneren i serien. "Nei, har ikke fått sett noen av de enda." Hun la disken inn i dvd-spilleren. Det tok ikke mange minuttene før filmen var igang.
Halvveis inn i filmen banket det kraftig på døra. Jeg så bort på *Ditt Navn*, men hun virket like overrasket som meg. "Har du tekstet noen av guttene?" Jeg ristet på hodet. Hun gikk for å åpne. Like etter kom hun tilbake. "Det var visst til deg." Hun så litt blek ut. Jeg gikk bort til døra. "Lilly?!"

 

Mer?

 

Sorry, men kommer nok ikke til å komme mer en denne delen i dag.. Er ekstremt nede i dag... Skal ikke gå mer inn på det en det, men håper dere skjønner. 


10.12.2012 | 20:18 | Kategori: The Love Game

The Love Game - Del 21

Lilly lyste falskhet lang vei. Hadde de andre guttene lagt merke til det? Eller var det bare meg? Jeg sukket. Hvis det var noe som het ekte kjærlighet, var det stor sjanse for at *Ditt Navn* var den ene.

_________________

 

 

*Ditt Navn's POV*
 Du gikk på kjøkkenet for å fikse med mat. Siden dere var så mange valgte du å lage pizza. Du sjekket fryseren, men den var tom. Da ble du nødt til å alge pizzaene fra bunnen av. Du oppfattet en lyd bak deg. Harry stod i døråpningen. "Hei." Han tok noen steg inn i rommet. "Trenger du hjelp med noe?" Du nikket. "Tenkte jeg skulle lage pizza. Du kan godt.." Lilly kom stormende inn på kjøkkenet. "Hva driver dere med?" Hun stilte seg nærmest oppå Harry og smilte sukkersøtt til han. Harry så ikke på henne en gang. Han stirret på deg. Du kjente at du rødmet. "Vi skulle akkurat.." "Harry? Svar meg da!" Hun ignorerte deg helt. Harry så surt på henne. "Oppfør deg, Lilly!" Hun kremtet litt før hun forlot rommet. Til tross for at seieren var din nå, kom hun ikke til å gi seg.

 

 

*Harry's POV*

*Ditt Navn* satte frem alle ingrediensene vi trengte for å lage pizzadeigen. Jeg rørte mens hun tok hver ingrediens oppi. Hun begynte å åpne hermetikkbokser med ananas, mais og alt det andre vi skulle ha på. Hun satte den ene pizzaen i ovnen, og så var det bare å vente.
"Det lukter skikkelig digg her!" Niall kom løpende inn på kjøkkenet. *Ditt Navn* hadde akkurat tatt den første pizzaen ut av ovnen, og jeg stod og delte den opp. "Kan jeg få prøvesmake? PLEASE?!?" Niall så på meg med dådyrøyne. "Her!" *Ditt Navn* ga ha nen pizzabit. "Tusen takk, bestevenn!" Han dultet til henne i skulderen før han forsvant fra rommet. Rett etterpå hørte vi han hyle. "JEG FIKK PIZZA, DET FIKK IKKE DERE!" Jeg hørte at *Ditt Navn* lo. Jeg snudde meg og så på henne. De nydelige leppene delte seg så tennene hennes var synlige. De så helt perfekte ut! "Uhm, Harry?" *Ditt Navn* så opp på meg. "Unnskyld." Jeg kuttet opp de siste bitene. Vi la de på et fat og bar de ut til resten av gjengen.

 

Mer?


09.12.2012 | 22:18 | Kategori: The Love Game

The Love Game - Del 20

Hege og Liam var opptatt av en film, så Niall var den eneste som hørte hva du sa. "Vet ikke, jeg har ikke fått det med meg." Du pustet dypt inn og åpnet døra. Rett foran deg stod Harry. Med hånden rundt skuldrene til Lilly.

___________________

 

 

*Ditt Navn's POV*
Du tro til side for å slippe de inn. Du lekte litt med tanken på å kaste de ut, men følte at det ble litt for barnslig og teit. "Danielle!" Liam hoppet opp fra sofaen og løp bort den den tyne, pene brunetta. Hun med det litt krøllete håret. Zayn kom leiende på Perrie, hun lignet mest en blond gudinne. Foran Louis kom hun du regnet med var Eleanor. Hun kom rett bort til deg og hilste. "Eleanor, eller el." Hun smilte stort. "*Ditt Navn*" Du var klar over at du allerede kom til å like denne jenta. Harry og Lilly bare stod der.
Du fikk hilse på Perrie og Danielle også, utrolig koselige jenter. Alle jentene, bortsett fra Lilly, satte seg i den ene sofakroken. Lilly satt som limt inntil Harry sammen med resten av guttene. Hun stirret surt på dere. Harry la merke til det, og smilte unnskyldene til deg. Du snudde deg uten å gi tegn til at du så det. Det var enklere å ignorere Harry, enn å prate med han. Du klarte bare ikke la være å bli litt sjalu på Lilly. Hun hadde ingen idé om hvor heldig hun var, og det sa du etter kun to dager.

 

 

*Harry's POV*
Lilly stirret surt på jentene, og spesielt *Ditt Navn*. Jeg smilte unskyldene til henne, men hun bare så bort. Jeg dro hendene mine gjennom håret. Jeg ville ikke sitte her, ved siden av Lilly. Jeg ville sitte der, ved siden av *Ditt Navn*. Og dette var noe jeg var sikker på etter kun to dager. Lilly lyste falskhet lang vei. Hadde de andre guttene lagt merke til det? Eller var det bare meg? Jeg sukket. Hvis det var noe som het ekte kjærlighet, var det stor sjanse for at *Ditt Navn* var den ene.

 

Mer?

svar til anonym: Grunnen til at jeg satte antall kommentarer så høy på forrige innlegg, er fordi jeg har et mye høyere lesertall. Jeg vet at der er flere som bare leser, og ikke gidder å bruke tid på å kommentere. Ved å sette kommentarantallet så høyt, er det flere som kommenterer. (:


09.12.2012 | 12:19 | Kategori: The Love Game

The Love Game - Del 19

Jeg hvilte panna mot det kjølige vinduet. Guttene forventet at jeg bare skulle glemme henne, men hvordan kunne jeg det? Jeg la meg ned i senga og satte på musikk. Uansett hvor hardt jeg prøvde, ville jeg ikke klare å sovne.

______________________

 

 

*Ditt Navn's POV*
"Du må stå opp!" Hege hoppet opp i senga di. "Kom igjen!" Hun nærmest dro deg ut av senga. "Guttene venter på oss!" Det var ikke før hun sa det at du våknet skikkelig. Du sperret opp øyene. "Som i hvilken gutter?" Hege lo en trillende latter. "Niall og Liam." Du sukket. Harry var ikke med. Motvillig forlot du senga og gikk inn på badet. Du sminket deg kjapt før du skiftet klær. Hege satt på senga og ventet på deg. "Klar?" Du nikket, og sammen gir dere ut til guttene. De satt i sofaen. TV-en var slått på. "Tenkte vi skulle ta oss en tur å se hva dere drev med." Liam snudde seg og så på dere. "Moren din ringte Hege, fordi du ikke hadde stått opp. Hun orket ikke vekke deg, hun sa et eller annet om at du gråt i halve natt." Du fikk et lite panikkanfall. Moren din hadde hørt det! Liam ventet på svar. "Hun må nok ha misforstått. Jeg satt og pratet med en venn i telefonen, så jeg lo, ikke gråt." Du smilte overbevisende til Liam.
"Har dere noe mat?" Niall avbryt dere. "Ja, bli med å se!" Niall fulgte etter deg inn på kjøkkenet. Hege ble igjen hos Liam, til tross for at det virket som hun egentlig ville være med dere to. "Det virker som du og Hege fant tonen i får." Niall, som drakk et glass med vann, hostet. "Hva sa du?" Du gjentok ordene. "Å, ja. Hun er kjempesøt!" Det virket som det kanskje kunne bli noe mellom dem, med tiden. Niall virket ikke som typen som bare hoppet i det, dessuten hadde de ikke kjent hverandre mer enn en dag. Hvis ikke de ble sammen, kom du i alle fall til å bli gode venner!

 

 

"Hvor er resten av guttene, forresten?" Dere satte dere ned ved bordet på kjøkkenet. "Harry, Louis og Zayn skal hente jentene." Du kjente en stor klup i magen. Skjerp deg! Hvorfor følte du dette hver gang Lilly ble nevnt? Selv uten ord? Hvor tåpelig var det ikke? Du kjente ikke Harry en gang! "Når kommer de?" var et eneste du svarte. Han trakk på skuldrene. "Ved 1-2 tiden en gang." Klokka var 12 nå. "Så, hvem er hvems egentlig?" Niall lo litt av spørsmålet ditt. "Det merker du fort. Danielle og Liam, Zayn og Perrie, Louis og Eleanor, også driver Harry på med Lilly." Du husket ikke navnet på alle jentene. "Oki. Du er den eneste som ikke har noen?" Han nikket. "Venter på den ene vet du!" Han blunket til deg.
En liten stund satt dere bare der, stirret ut av vinduet begge to. Niall reiste seg. "Vi får vel stikke inn til de andre." Du nikket og fulgte etter.

 

 

*Harry's POV*
"HARRY!" Lilly kom løpende mot meg og kastet seg rundt halsen min. "Hei!" Jeg ga henne en klem. Hun trakk seg litt unna og stirret på meg. "Er det noe galt, vennen?" Hun blunket uskyldig til meg. Dette var grunnen til at det aldri hadde blitt noe mer mellom oss. Etter min mening, var hun altfor sukkersøt. "Nei da." Hun tok tak i hånda mi. Louis kom leiende med Eleanor, og Zayn med Perrie. Danielle gikk litt etter de. Hun pratet i telefonen. Sikkert med Liam.
Så fort hun ble ferdig kom hun bort til oss. "Hei Harry!" Hun smilte stort. Danielle og Liam hadde hatt litt problemer med forholdet i det siste, men det virket som de hadde fått ordnet alt sammen nå. "Skal vi reise?" Jeg var veldig ivrig på å komme meg bort fra dette stedet.  

 

*Ditt Navn's POV*
Det banket på døra, så du gikk for å åpne. "Det er sikkert guttene," hylte Niall. Du stoppet opp litt. "Skulle de komme hit?" Hege og Liam var opptatt av en film, så Niall var den eneste som hørte hva du sa. "Vet ikke, jeg har ikke fått det med meg." Du pustet dypt inn og åpnet døra. Rett foran deg stod Harry. Med hånden rundt skuldrene til Lilly.

 

Mer? 20 kommentarer! (siden delen er så lang)


08.12.2012 | 22:41 | Kategori: Blogg

Alle Delene - The Love Game

Fanficen handler om Harry Styles! (:

 

Del 1 - http://fanfics1d.blogg.no/1346180301_the_love_game__del_1.html

Del 2 - http://fanfics1d.blogg.no/1346182873_the_love_game__del_2.html

Del 3 - http://fanfics1d.blogg.no/1346262341_the_love_game__del_3.html

Del 4 - http://fanfics1d.blogg.no/1346271381_the_love_game__del_4.html

Del 5 - http://fanfics1d.blogg.no/1346790180_the_love_game__del_5.html

Del 6 - http://fanfics1d.blogg.no/1347300769_the_love_game__del_6.html

Del 7 - http://fanfics1d.blogg.no/1347904324_the_love_game__del_7.html

Del 8 - http://fanfics1d.blogg.no/1348489503_the_love_game__del_8.html

Del 9 - http://fanfics1d.blogg.no/1349297277_the_love_game__9.html

Del 10 - http://fanfics1d.blogg.no/1349539339_the_love_game__del_10.html

Del 11 - http://fanfics1d.blogg.no/1349723501_the_love_game__del_11.html

Del 12 - http://fanfics1d.blogg.no/1351190646_the_love_game__del_12.html

Del 13 - http://fanfics1d.blogg.no/1351454840_the_love_game__del_13.html

Del 14 - http://fanfics1d.blogg.no/1354904658_the_love_game__del_14.html

Del 15 - http://fanfics1d.blogg.no/1354992067_the_love_game__del_15.html

Del 16 - http://fanfics1d.blogg.no/1354995935_the_love_game__del_16.html

Del 17 - http://fanfics1d.blogg.no/1354998957_the_love_game__del_17.html

Del 18 - http://fanfics1d.blogg.no/1355002025_08122012.html

Del 19 - http://fanfics1d.blogg.no/1355045632_the_love_game__del_19.html

Del 20 - http://fanfics1d.blogg.no/1355087921_the_love_game__del_20.html

Del 21 - http://fanfics1d.blogg.no/1355167110_the_love_game__del_21.html

Del 22 - http://fanfics1d.blogg.no/1355260821_the_love_game__del_22.html

Del 23 - http://fanfics1d.blogg.no/1355331340_12122012.html

Del 24 - http://fanfics1d.blogg.no/1355333376_the_love_game__del_24.html

Del 25 - http://fanfics1d.blogg.no/1355335205_the_love_game__del_25.html

Del 26 - http://fanfics1d.blogg.no/1355337009_the_love_game__del_26.html

Del 27 - http://fanfics1d.blogg.no/1355337897_the_love_game__del_27.html

Del 28 - http://fanfics1d.blogg.no/1355340496_the_love_game__del_28.html

Del 29 - http://fanfics1d.blogg.no/1355342038_the_love_game__del_29.html

Del 30 - http://fanfics1d.blogg.no/1355343545_the_love_game__del_30.html

Del 31 - http://fanfics1d.blogg.no/1355345887_the_love_game__del_31.html

Del 32- http://fanfics1d.blogg.no/1355347948_the_love_game__del_32.html

Del 33 - http://fanfics1d.blogg.no/1355421713_the_love_game__del_33.html

Del 34 - http://fanfics1d.blogg.no/1355423486_13122012.html

Del 35 - http://fanfics1d.blogg.no/1355424645_the_love_game__del_35.html

Del 36 - http://fanfics1d.blogg.no/1355426891_the_love_game__del_36.html

Del 37 - http://fanfics1d.blogg.no/1355428985_the_love_game__del_37.html

Del 38 - http://fanfics1d.blogg.no/1355437640_the_love_game__del_38.html

Del 39 - http://fanfics1d.blogg.no/1355437713_the_love_game__del_39.html

Del 40 - http://fanfics1d.blogg.no/1355672498_the_love_game__del_40.html

Del 41 - http://fanfics1d.blogg.no/1355673132_the_love_game__del_41.html

Del 42 - http://fanfics1d.blogg.no/1355675000_the_love_game__del_42.html

Del 43 - http://fanfics1d.blogg.no/1355675486_the_love_game__del_43.html

Del 44 - http://fanfics1d.blogg.no/1355675927_the_love_game__del_44.html

Del 45 - http://fanfics1d.blogg.no/1355692373_the_love_game__del_45.html

Del 46 - http://fanfics1d.blogg.no/1355777839_the_love_game__del_46.html

Del 47 - http://fanfics1d.blogg.no/1355863755_the_love_game__del_47.html

Del 48 - http://fanfics1d.blogg.no/1356025608_the_love_game__del_48.html

Del 49 - http://fanfics1d.blogg.no/1356197841_the_love_game__del_49.html

Del 50 - http://fanfics1d.blogg.no/1356213125_the_love_game__del_50.html

Del 51 - http://fanfics1d.blogg.no/1356214449_22122012.html

Del 52 - http://fanfics1d.blogg.no/1356260679_the_love_game__del_52.html

Del 53 - http://fanfics1d.blogg.no/1356263487_the_love_game__del_53.html

Del 54 - http://fanfics1d.blogg.no/1356279122_the_love_game__del_54.html

Del 55 - http://fanfics1d.blogg.no/1356290638_the_love_game__del_55.html

 

Historien er avsluttet.


08.12.2012 | 22:27 | Kategori: The Love Game

The Love Game - Del 18

Jeg hadde aldri fått et så sterkt inntrykk av en jente før, og jeg visste fra dette øyeblikket at jeg aldri kom til å kunne glemme *Ditt Navn*. Selv om jeg prøvde.

___________________

 

 

*Ditt Navn's POV*
Det var umulig å sovne den kvelden. Tankene dine vandret bare av sted til Harry. Var det virkelig mulig å få ett så stort crush på en gutt på under en dag?  Du snudde deg rastløst rundt i senga. Nei, det var ikke mulig! Mest antagelig var du bare starstruck! Du dunket hodet ned i puta. Tidligere hadde du tenkt på å ringe Zayn i morgen, for å finne på noe med guttene. Nå ville du ikke tenke på det en gang. Valget ditt var nok det beste for alle.

 

 

*Harry's POV*
"Jeg synes det var det eneste rette jeg, Harry," Liam klappet meg på ryggen. "Som Louis sa, du kjenner henne ikke og du driver på med Lilly." Ordene gikk meg bare hus forbi. "Jeg går og legger meg," var det eneste jeg svarte. Hvorfor kunne de ikke skjønne at dette ikke var noe jeg ville, men noe jeg følte jeg var nødt til? Kanskje alt ble bedre etter en natts søvn. Konserten var i morgen også. Og jentene kom.
Jeg tittet ut vinduet. På grunn av alt lyset var det umulig å se stjernene. Jeg hvilte panna mot det kjølige vinduet. Guttene forventet at jeg bare skulle glemme henne, men hvordan kunne jeg det? Jeg la meg ned i senga og satte på musikk. Uansett hvor hardt jeg prøvde, ville jeg ikke klare å sovne.

 

10 kommentarer til neste del! Siden kun 2 stykker gadd å kommentere, dropper jeg maratonet...


08.12.2012 | 21:35 | Kategori: The Love Game

The Love Game - Del 17

Ingen av de hadde lagt merke til meg, så jeg bare stakk. Louis hadde virkelig rett, jeg kjente henne ikke. Det var ikke noe vits i å prøve.

___________________

 

 

*Ditt Navn's POV*
Nate begynte å fortelle hva de hadde gjort før på dagen. De hadde skatet rundt i parken. "Jeg går og ser etter Harry, jeg." Du reiste deg og begynte å lete. Du  spurte til og emd moren din om hun hadde sett han, men det var ingen spor etter det krøllete udyret. "*Ditt Navn*?" Nate ropte på deg, og siden Harry ikke var å finne, gikk du tilbake. "Hvor er superstjernen?" Du trakk på skuldrene. "Han er sporløst forsvunnet." Jay lo litt. "Kanskje han ble kidnappet av de fangirls'a! Jeg har hørt at de er ganske så ville."

 

 

*Harry's POV*
Jeg trasket mot hotellet igjen. Ordene til Lou sank mer og mer inn i hodet mitt, og jeg visste at han hadde rett. Hadde jeg virkelig klart å småforelske meg i en jente jeg ikke kjenner? Det nydelige håret hennes, øynene, smilet. Jeg måtte ta meg sammen for å slutte å tenke på henne. Kanskje det ville bli bedre når Lilly kom. Jeg ristet på hodet. Det ville ikke bli det samme. Jeg hadde aldri fått et så sterkt inntrykk av en jente før, og jeg visste fra dette øyeblikket at jeg aldri kom til å kunne glemme *Ditt Navn*. Selv om jeg prøvde.


08.12.2012 | 21:05 | Kategori: The Love Game

The Love Game - Del 16

Og fotograferte ikke moren til *Ditt Navn* for det meste kjendiser? Jeg fulgte motvillig etter resten av gruppa. Kjapt tok jeg mobilen opp av lomme og tastet inn nummeret til Louis. Han kunne nok hjelpe!

____________________

 

 

*Ditt Navn's POV*
 Du gikk en kjapp tur inn til moren din. "Hva er det som skjer? Nate og gjengen hans? Er ikke du litt vel dyr for dem?" Hun trakk først på skuldrene, før hun tittet opp fra arkene. "Det var ikke flere shooter for dagen, så du lurte på om det var greit at de lånte studioet litt, hvis du tok bilder. Han sa dere kjente hverandre." Du lukket døra uten å svare.
Guttene hadde slått seg ned i sofaen borterst i studioet, der moren din pleide å ha pause. Du lot blikket ditt gli over hele gjengen. "Hvor er Harry?" Nate trakk på skuldrene. "Kom hit 'a!" Du satte deg ned mellom han og Luke.

 

 

*Harry's POV*
"Seriøst Lou, hva skal jeg gjøre?" Louis lo litt av meg. "Harry, du kjenner henne ikke engang, og er allerede redd for at hun liker Nate." Jeg sukket. "Jeg vet, det er teit! Vi møtte henne jo i dag tidlig, men det føles som jeg har kjent henne i en evighet allerede!" Louis stønnet. "Seriøst Harold! Du driver jo på med Lilly, og det virker som Nate og *Ditt Navn* har noe på gang." Jeg sukket igjen. "Du har rett, Boo Bear." Han rakk ikke svare før jeg hadde lagt på. De andre satt i sofaen. Ingen av de hadde lagt merke til meg, så jeg bare stakk. Louis hadde virkelig rett, jeg kjente henne ikke. Det var ikke noe vits i å prøve.

 

Mer? Kom igjen og kommenter! Ellers blir det ikke maraton (; 


08.12.2012 | 19:59 | Kategori: The Love Game

The Love Game - Del 15

Det er helt sykt! Tidligere i dag kjente du han ikke, knapt nok visste hvem de var. Nå, når det nærmet seg kveld, følte du at du hadde kjent han i en evighet. "La oss gå!" sa du før Harry lukket igjen døra.
____________________

 

 

*Ditt Navn's POV*
 Du spurte Harry om livet hans før One Direction. Han forklarte fort hovedtrekkene; hvor han jobbet, skolen, White Eskimo. Dere gikk inn i lokalet fotostudiet var. "Mamma?" Du tittet inn på kontoret der hun satt bøyd over noen ark. "Hei vennen. Kan du ta deg av fotoshooten som kommer nå? Det var noen gutter som spurte spesielt etter deg." Hun blunket til deg før du forlot rommet.
"Hva var det?" Harry dro hånda gjennom håret sitt. "Jeg skal være fotograf under neste photoshoot." Han satte opp et lurt uttrykk. "Greit at jeg blir her imens? Ser mens du jobber?" Du nikket. Du skulle til å si noe da du ble avbrutt. "Hei, er du klar?" Nate dukket opp bak ryggen til Harry. Harry virket ikke mindre overrasket enn deg.

 


*imagine Nate*


*Harry's POV*
Jeg kjente irritasjonen stige. Nate blunket til *Ditt Navn* før han gikk forbi henne. Resten av gjengen fulgte etter han. Hvorfor måtte det være akkurat de? Og fotograferte ikke moren til *Ditt Navn* for det meste kjendiser? Jeg fulgte motvillig etter resten av gruppa. Kjapt tok jeg mobilen opp av lomme og tastet inn nummeret til Louis. Han kunne nok hjelpe!

 

Er maraton nå! Er en halvtime mellom delene, eller til det kommer 3-4 kommentarer!


07.12.2012 | 23:26 | Kategori: The Love Game

The Love Game - Del 14

*Ditt Navn* satte seg ved siden av han. Selv om jeg virkelig ikke likte henne på den måten, klarte jeg ikke la være å tenke på hvor heldig Harry var. Hvis han noen gang ble sammen med henne.

_____________________

 

 

*Zayn's POV*
Harry så rett på meg. "Ehm, Zayn, kan vi prate litt?" Jeg nikket og fulgte etter han ut av rommet. Han lukket døra bak oss. "Sorry for det som skjedde i stad. Det var ikke meningen. Hun er jo ikke akkurat min heller." Han smilte litt skjeft. "Det går bra Harry. Jeg har uansett Perrie, og ville aldri i livet byttet henne ut mot noen!" Jeg blunket lurt til han. Han nikket sakte. "Men, vi har ikke kjent henne i mer enn èn dag da, Harry. Så det er jo ikke sikkert du liker henne når du dere blir bedre kjent." Han lot ordene synke inn uten å svare. "Og hva skal du gjøre med Lilly?"
 


*Imagine Harry og Lilly*


*Harry's POV*
"Ehm... Jeg vet ikke helt.. *Ditt Navn* virker bare mer som min type, men det er jo ikke sikkert det er gjensidig." Det banket svakt på døra. Zayn åpnet den, og der stod *Ditt Navn*. "Jeg må stikke nå, mamma trenger mer hjelp i studioet." Jeg så min gylne sjanse. "Jeg følger deg jeg." Jeg punchet Zayn svakt i skulderen fr jeg fulgte etter *Ditt Navn* ut i gangen. En duft jeg aldri hadde luktet før hang etter henne. Parfymen hennes. Den luktet helt himmelsk! Jeg klarte ikke helt å sette ord på hva den luktet. *Ditt Navn* snudde seg og så på meg. "Du behøver ikke altså." Jeg la til et trist uttrykk. "Vil du ikke ta jeg skal det?"

 

*Ditt Navn's POV*
Harry så på deg med dådyrøyne. "Vil du ikke at jeg skal det?" Du klarte ikke la være å smile. "Joda, men siden du klarte å rote det bort  stad." Harry ristet på hodet så du brune krøllene hans danset. "Kom igjen da, det blir gøy! I verste fall må du bare følge meg tilbake hit igjen etterpå." Han la armen rundt skuldrene dine. Det er helt sykt! Tidligere i dag kjente du han ikke, knapt nok visste hvem de var. Nå, når det nærmet seg kveld, følte du at du hadde kjent han i en evighet. "La oss gå!" sa du før Harry lukket igjen døra.

 

10 kommentarer til neste del! Hadde også betydd mye om dere linker/delte bloggen på fb, blogg etc. med venner eller andre Directioners! ♥ Flere lesere/kommentarer gir mer inspirasjon!


04.12.2012 | 23:30 | Kategori: The Love Game

The Love Game - Del 13

Svar til "Directioner": Klikk på linken "Goodbye Is Like Dying" i sidemenyen (: Da kommer det opp et innlegg med linker til absolutt alle delene av historien (;*Ditt Navn* hadde virkelig fått meg til å småglemme Perrie. Jeg lente hodet på hånda. "Faen.." Nå visste jeg hva jeg måtte gjøre, det var absolutt ingen tvil. Det var det eneste rette.

_____________________

 

 

*Harry's POV*
Jeg kjente at jeg ble rød i hele ansiktet. "Følte bare for å gå en tur, men finner ikke veien tilbake til hotellet."  Hun smilte et søtt smil. "Jeg kan følge deg tilbake. Det er jo rett ved der jeg bor." Jeg nikket og fulgte etter henne. Hun pratet i vei om alt og ingenting. Hodet mitt klarte ikke fokusere på ordene hennes. Det nydelige smilet ble ikke borte et eneste sekund. "Harry? Følger du med?" Hun dultet til meg i skulderen. "Hva er det?" Jeg hadde ikke fått med meg et eneste ord av hva hun sa. "Glem det, det er ikke så viktig." Hun sa ikke noe mer på veien tilbake. I alle fall ikke som jeg fikk med meg.
Jeg kunne skimte hotellet, og vi kom stadig nærmere. Hvordan kom Zayn til å oppføre seg når jeg kom tilbake igjen? En helt syk idé tok form i hodet mitt. "*Ditt Navn*?" Hun snudde så vidt på hodet. "Vil du bli med opp? Vi kan ha en filmkveld eller noe!" Hun trakk først på skuldrene. "Kom igjen da! Det blir gøy!" Jeg la armen min over skuldrene hennes. Hun så opp på meg. "Ok da."

 

*Zayn's POV*
 "Hva driver du med?" Jeg satte med i sofaen, rett ved siden av Niall. "Tekster Perrie." Han rettet blikket mot TV'en. "Når er det de kommer i morgen?" Vi hørte døra inn til hotellrommet bli åpnet og lukket. Noen fniste. "De kommer om noen dager, er ikke helt sikker på når." Harry kom inn i rommet. Etterfulgt av *Ditt Navn*. Niall smilte og vinket til henne. "Så det er her dere sitter?" Vi nikket til svar. Harry satte seg ned i den andre sofaen enn Niall og meg. *Ditt Navn* satte seg ved siden av han. Selv om jeg virkelig ikke likte henne på den måten, klarte jeg ikke la være å tenke på hvor heldig Harry var. Hvis han noen gang ble sammen med henne.

 

ENDELIG en ny del! (: Sorry for at det har tatt tid! Skal nok komme sterke tilbake nå! <3

15 kommentarer til neste del! 


hits